O zaman kız, çünkü kızlar kendini gizliyor

Öyle mi dersin biz erkek moduna girdik Rabbim ne yazdıysa kabulüm hiç farketmez
Herkes oğlan hissediyordu ailede başından beri doktorda iki seferde erkek diyince artık detaylıda daha iyi belli olır inşallah

Aleyküm selam canım. Şnitzel,patates kızartması, salata ve cheesecake yaptım. Bizim ufaklık gömdü hepsini şnitzel hariç. O kaldı bugüne. Belki yanına sadece salata yapar günü kurtarırım bakalım...

Öyle mi dersin biz erkek moduna girdik Rabbim ne yazdıysa kabulüm hiç farketmez
Herkes oğlan hissediyordu ailede başından beri doktorda iki seferde erkek diyince artık detaylıda daha iyi belli olır inşallah
Rabbim kendine, anasına babasına, devletine hayırlı evlat etsin canım.

Afiyet şifa olsun kuzuya

Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben kızımın dersleriyle uğraşıyorum
Uzaktan olmuyor yaa, ben de anlatmayı beceremiyorum. Allah öğretmenlere zeval vermesin.

Kırmızı biber dolması yapacağım da ne zaman yaparım bilmiyorum. Hadi siz de başlayın, erkenden bitirelim yemek işini

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35

Aleyküm selam canım. Benim dünden mercimeğim var. Kıza kıymalı şehriye yapacağım. Makarna dün yapmadım bugün yaparım belki. Hiç halim yok benim cadı sabah bizim yataktan inerken kaşını yatağın kenarliğina çarptı. Kanı görünce bir fena oldum korktum da gözüne geldi diye hala kendime gelemedim Rabbim bütün çocukları korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…