- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.041
Kız nazar mı ettim sizeson dakikada degişime gittiFeslegen Kokulu Nane
patlıcan tavuklu türlü olmadi eşim tavuk yapacakmiş..
ben börülceyi yaparım.
Afiyet şifa olsun canım.Lahana sarması vardı dünden yanına salata
Masterchef 'ten mi acabaAntrikot ve patates graten yapcam inş
O zaman kız, çünkü kızlar kendini gizliyorAllah razı olsun canımm amiinn
Doktor %95 erkek dedi ama net demedi 2 kere gittim bi hafta arayla bacaklarını açmadı tam
Ben de hiç yapmadım..kolay gelsin canımSelam dostlar
Ben bugun kremali mantarli tavuklu makarna yapacagimilk deneyecegm bakalm yapan varmi
O zaman kız, çünkü kızlar kendini gizliyor
Aleyküm selam canım. Şnitzel,patates kızartması, salata ve cheesecake yaptım. Bizim ufaklık gömdü hepsini şnitzel hariç. O kaldı bugüne. Belki yanına sadece salata yapar günü kurtarırım bakalım...Selamun aleykum kızlar. Siz nasılsınız? Telefon elime yeni geçti ,ancak yazdım.
Sadece çorba yaptım. Yemek için de hiçbir fikrim yok. Belki yelpaze patates yaparım.
Yemekler ocağa düşsün.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
yoo ben böle anlattim kendime nazar ettim ve hiç biri yapmadim yemek işi eşime postaladim benim için dün iyi olduKız nazar mı ettim size
Rabbim kendine, anasına babasına, devletine hayırlı evlat etsin canım.Öyle mi dersinbiz erkek moduna girdik Rabbim ne yazdıysa kabulüm hiç farketmez
Herkes oğlan hissediyordu ailede başından beri doktorda iki seferde erkek diyinceartık detaylıda daha iyi belli olır inşallah
Daha iyi olmuş o zamanyoo ben böle anlattim kendime nazar ettim ve hiç biri yapmadim yemek işi eşime postaladim benim için dün iyi oldu
Afiyet şifa olsun kuzuyaAleyküm selam canım. Şnitzel,patates kızartması, salata ve cheesecake yaptım. Bizim ufaklık gömdü hepsini şnitzel hariç. O kaldı bugüne. Belki yanına sadece salata yapar günü kurtarırım bakalım...
Tavuklu patlıcan yapacaksan pilava gerek yok bencedünden planadığım yemek de. dün domates çorbasi var .
yanina ne yapsam bilemedim. makarna yaparim herade
onu yarın yaparım herade hiç bilmiyorum sölesem uyuşmuyorTavuklu patlıcan yapacaksan pilava gerek yok bence
Aleyküm selam canım. Benim dünden mercimeğim var. Kıza kıymalı şehriye yapacağım. Makarna dün yapmadım bugün yaparım belki. Hiç halim yok benim cadı sabah bizim yataktan inerken kaşını yatağın kenarliğina çarptı. Kanı görünce bir fena oldum korktum da gözüne geldi diye hala kendime gelemedimSelamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben kızımın dersleriyle uğraşıyorum
Uzaktan olmuyor yaa, ben de anlatmayı beceremiyorum. Allah öğretmenlere zeval vermesin.
Kırmızı biber dolması yapacağım da ne zaman yaparım bilmiyorum. Hadi siz de başlayın, erkenden bitirelim yemek işini
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?