- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.961
Ohh ne güzel yapmışsınızDün mercimekli patlıcan yemeği yapmaya karar vermiştim ama hem yorgunluk hem eşim pizza isteyince hazır pizza yedik. Bugün yapacam kısmetse
Makarna bazen öyle güzel gidiyor kiCanım pek bir şey yapmak istemiyor. En basiti makarna çorba yaparım.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahevet ya hergün çorba yemek pilav salata vs ne yapsam diye uğraşıp kendime eziyet ediyorum. günlerdir mide bulantısı mide ağrısı çekiyorum bi de yemek düşünmek beni iyice mahvediyor ( azıcık hamileyim de )
çok teşekkür ederimRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eşin anlayisliysa bir de yardım ediyorsa hiç sorun yok o zamançok teşekkür ederim.eşim çok anlayışlı yemek yapamazsan bişeyler atıştırırz diyor ama ben yine de yapmaya çalışıyorum,geldiği zaman yemek yapıyo oluyosam yardım ediyor.
benim zaten mide sorunum falan vardı hamilelikte olunca işim çok zorlaştı.çalışan hamileler nasıl dayanıyor bilmiyorum allah hepsinin yardımcısı olsun
burda ismini yazmamda bi sakınca olurmu bilmiyorum yemek tariflerinin olduğu bi site var ben ne yemek yapcağma ordan bakıp karar veriyorum. bugün ne pişirsem diye de bölümü var.
TeşekkürlerMakarna bazen öyle güzel gidiyor ki
Kolay gelsin canım.
Yok canım ya ben dolaptaki domatesleri gördümYoksa sen de mi mastercheften görüp yaptın menemeni
Bir tencere kararsızlık var ama onuda kimse yemez :) pazara çıkıcaz ona göre birşeyler bulurum inşallah.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dünden yemeğim olduğu için ben
Allah bereket versin. Hepimize de kolay gelsin
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Canim bu ogle yemegiydi bitti gittiEllerine sağlık canım. Bence musakka yarına kalsın. Yanına da güzel bir kisir yap..
Çayla gün yemeği gibi olsun .
Ay bende pazardan geldim simdi haftaya da cikmam belki diyerek biseyler aldim baya ama bakalim belli olmaz . Ama bu hafta rahat olacagim belli Allah in izniyle ne pisirecegm belliBir tencere kararsızlık var ama onuda kimse yemez :) pazara çıkıcaz ona göre birşeyler bulurum inşallah.
Pazarın yeri başka ya insan acıkıp geliyor eve :) ben daha gitmedim ama yemeği buldum.Ay bende pazardan geldim simdi haftaya da cikmam belki diyerek biseyler aldim baya ama bakalim belli olmaz . Ama bu hafta rahat olacagim belli Allah in izniyle ne pisirecegm belli
Menumuz benziyor bende musakka ve bulgur pilavi yapicam . Feslegene sormussun ama bende kup kup dogruyorum patlicani tuzlu suda bekletip kizartiyorum 2 tava filan oluyor . Evet en sikici asamasi bu bi puf noktasi varsa bende ogrenmek isterimPazarın yeri başka ya insan acıkıp geliyor eve :) ben daha gitmedim ama yemeği buldum.
Geçen manavdan patlıcan almıştım kıymalı patatesli patlıcan yemegi ve bulgur pilavı yapicam :) marul salatası da olur tamamdırFeslegen Kokulu Nane birde ne sorcaktım musakkada patlıcanları tek tek mi kızartıyorsun canım? Toplu bir yolu varsa alabilirim sırf o yüzden sevdiğim yemeği yapamıyorum
Rica ederim ne demekEşin anlayisliysa bir de yardım ediyorsa hiç sorun yok o zamanhamileliğin keyfini çıkar arada özleniyor ben de bakıyorum arada ne pişirsem diye de malzemeler den Evde olmayınca yapmıyorum çıkıp da almıyorum dışarı. Burası iyi oluyor fikir çıkıyor bu yüzden Teşekkürler Feslegen Kokulu Nane
Ben fırına atıp kızartıyorum canım. Bebiş beni bırakmadığı için ocakta pişiremiyorum.Pazarın yeri başka ya insan acıkıp geliyor eve :) ben daha gitmedim ama yemeği buldum.
Geçen manavdan patlıcan almıştım kıymalı patatesli patlıcan yemegi ve bulgur pilavı yapicam :) marul salatası da olur tamamdırFeslegen Kokulu Nane birde ne sorcaktım musakkada patlıcanları tek tek mi kızartıyorsun canım? Toplu bir yolu varsa alabilirim sırf o yüzden sevdiğim yemeği yapamıyorum
Dilim dilimmi? Aynen hemsıcak hem çocuk zorluyorBen fırına atıp kızartıyorum canım. Bebiş beni bırakmadığı için ocakta pişiremiyorum.
Bazen yarım ay şeklinde bazen daire şeklinde yapıyorum. Ama yarım ay şekilde olan daha lezzetli oluyor sanki.Dilim dilimmi? Aynen hemsıcak hem çocuk zorluyor
Benim yerime de kızSelam
Balık sezonu açıldı
Balık yapacağım bu akşam sonra köye gideceğiz
Salça yapacağız inşallah ☺
Allah bereket versinMenemen kahvalti cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?