Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Eşin anlayisliysa bir de yardım ediyorsa hiç sorun yok o zaman hamileliğin keyfini çıkar arada özleniyor ben de bakıyorum arada ne pişirsem diye de malzemeler den Evde olmayınca yapmıyorum çıkıp da almıyorum dışarı. Burası iyi oluyor fikir çıkıyor bu yüzden Teşekkürler Feslegen Kokulu Nane

Bir tencere kararsızlık var ama onuda kimse yemez :) pazara çıkıcaz ona göre birşeyler bulurum inşallah.

Bir tencere kararsızlık var ama onuda kimse yemez :) pazara çıkıcaz ona göre birşeyler bulurum inşallah.
Ay bende pazardan geldim simdi haftaya da cikmam belki diyerek biseyler aldim baya ama bakalim belli olmaz . Ama bu hafta rahat olacagim belli Allah in izniyle ne pisirecegm belli

Ay bende pazardan geldim simdi haftaya da cikmam belki diyerek biseyler aldim baya ama bakalim belli olmaz . Ama bu hafta rahat olacagim belli Allah in izniyle ne pisirecegm belli
Pazarın yeri başka ya insan acıkıp geliyor eve :) ben daha gitmedim ama yemeği buldum.
Geçen manavdan patlıcan almıştım kıymalı patatesli patlıcan yemegi ve bulgur pilavı yapicam :) marul salatası da olur tamamdır Feslegen Kokulu Nane birde ne sorcaktım musakkada patlıcanları tek tek mi kızartıyorsun canım? Toplu bir yolu varsa alabilirim sırf o yüzden sevdiğim yemeği yapamıyorum

Menumuz benziyor bende musakka ve bulgur pilavi yapicam . Feslegene sormussun ama bende kup kup dogruyorum patlicani tuzlu suda bekletip kizartiyorum 2 tava filan oluyor . Evet en sikici asamasi bu bi puf noktasi varsa bende ogrenmek isterim
Bazen firinda yapiyorum kizartma islemini patlicanlari dograyip tuz ve yag ile hatmanlayip firina suruyorum arada bi cekip karistiriyorum bu seklde kjzartip uzerine kiymali sosunu suyunu dokup pisiriyorum . Fena olmuyor ama kizartarak yapilan kadar lezzetli olmuyor

Rica ederim ne demek

Ben fırına atıp kızartıyorum canım. Bebiş beni bırakmadığı için ocakta pişiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…