- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.821
Hele de yazın sası sası kokar oKız dün masterchaf tede yaptilarya ebbek bandilar öyle cıvık ccivik
beyazını cıvık sevmem sarısında sorun yokSucuk reklamlarinda sahanda yumurtali sucuk yapip daha civik olan yumurtanin sarisina ekmek banıyorlar ya
hey dostum bana atarlanma tamam mı yoksa senin yerine de şeftali yemek zorunda kalacağımNiye bu kadar ciddisin mayk senin sorunun ne?
Yazın hiç yemem. Kışın sadece haşlanmışı hafif rafadan olursa olur. Tavada cıvık yiyemiyorumbeyazını cıvık sevmem sarısında sorun yok
Hadi ama dostum. Senin tek sorunun ne biliyor musun? Koca kafanın kıçından büyük olmasıhey dostum bana atarlanma tamam mı yoksa senin yerine de şeftali yemek zorunda kalacağım
Bu biraz katı olmuş
Bu cümleyi kurduğuna inanamıyorumHadi ama dostum. Senin tek sorunun ne biliyor musun? Koca kafanın kıçından büyük olması
Ay canım çekti ye kız birtane :)
Bu cümleyi kurduğuna inanamıyorumsence benim aklıma gelmedi mi
Büyüktu zaten yarısını senin için arısını benim için yedim
as canım. Şnitzel tavaya düştü bile....Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız
Neden bilmiyorum ama başım ağrıyor. Tavada türlü yaptım kolay olsun diye. Yanına da erik suyu yapayım diyorum.
Yemekler ocağa düşsün
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Bekle tek senin resmn elnde bi sen yedinCalci konu açacak fotom elimde bekliyom
Bekliyorum hadi bakalım.Bekle tek senin resmn elnde bi sen yedin
Calci konu açacak fotom elimde bekliyom
oylamada 1. olana kitap hediye edeceğimBekle tek senin resmn elnde bi sen yedin
Emine bederden kahvaltılık tarifler kitabı filan mı?oylamada 1. olana kitap hediye edeceğim
Danilo zana KitabıEmine bederden kahvaltılık tarifler kitabı filan mı?
Ben pizza sevmiyom memo şefin kitabı yok muymuşDanilo zana Kitabı
Daha sabah yediler topa tutarlar beni gıı :) cidden kim kadına yüklediyse bu yemek işini güzel dileklerimi alıp duruyor hergün :)Kız melemen yap sende
O güzel dileklerden birtanede benden gelsinDaha sabah yediler topa tutarlar beni gıı :) cidden kim kadına yüklediyse bu yemek işini güzel dileklerimi alıp duruyor hergün :)
Uzun düşünceler sonucu fırında tereyağlı kesane mantarı yapmaya karar verdim. Yanına süzme mercimek çorbası
Katılıyorum tatlım.masterchef mi :) geçen gün dünya mutfaklari tanittilardi.. bende bu ne be dedim degişik bir yemek.
türk mutfagi onlardan daha güzel olduğu gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?