- 6 Ağustos 2020
- 1.620
- 5.932
- 88
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.841
Sağol canım hepimizin eline sağlık❤ gelsin gelsin :)O güzel dileklerden birtanede benden gelsin
Ohh ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hepimizin eline sağlık❤ gelsin gelsin :)O güzel dileklerden birtanede benden gelsin
Ohh ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
Soğuk çorba şeklinde yap. Çorba daha iyi oluyormantar sote yapacagim sanirim.
yayla çorbasi yapsam mi bilmiyorum.
çorbayi yapıp yapmamakla kararsizim.
Teşekkür ederimTavada türlü tam diyet yemeği afiyet olsun kuzum. Ben de köfte patates yapacağım. Ertesi güne İzmir köfteye dönüşebilir.
Bidakine edelim anca girdimBenmde domates biber yoktu aldim geldm az evvel
Resmini cek aksama yarisma yapicaz en guzel menemen kimin
@Merve
@Calciferr
-Adel-
Baya yorgunum canım ya bide annemler corona oldular hasret kaldım kafam karışık gelemedim etiketlerine deBu aralar neyin var senin?
İran da yapıştı üstüme ya
Çok geçmiş olsun canım. Durumları nasıl peki?Baya yorgunum canım ya bide annemler corona oldular hasret kaldım kafam karışık gelemedim etiketlerine de
Sağol canım iyiler çok şükür bugün kontrolleri var işte bakalım sonuç nolcak ama iyiler evde geçirdiler ZatenÇok geçmiş olsun canım. Durumları nasıl peki?
Etiketler önemli değil de canin sıkıldığı zaman da yazabilirsin canım. Sadece yemek paylaşmıyoruz. Dertlesiyoruz da
Rabbim şifa versin tekrardan.Sağol canım iyiler çok şükür bugün kontrolleri var işte bakalım sonuç nolcak ama iyiler evde geçirdiler Zaten
Domatesli biberli bulgur pilavı ve kızarmış tavuk düşünüyorum yanına cacıkSelamun aleykum günaydın kızlar. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Bazen çok enerjik oluyorum bazen de kolumu kaldıracak halim olmuyor. Çok şükür oluyorum bu duruma. Simdi aklımda bir şey yok. Belki sizden ilham alırım.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
A. S canım bende dün geçiştirdim eşimin işi vardı dışardaydı kendim için yemek yapmaya ne hevesim vardı ne halim bugün taze fasulye pilav yapacam inşallah. Benim için taze fasulye birçok kişi için makarna diyebilirim aşırı seviyorum hergün olsa yerimSelamun aleykum günaydın kızlar. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Bazen çok enerjik oluyorum bazen de kolumu kaldıracak halim olmuyor. Çok şükür oluyorum bu duruma. Simdi aklımda bir şey yok. Belki sizden ilham alırım.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Akşam yemegi kaynanadan menü ne olur bilmem gidince gorucezSelamun aleykum günaydın kızlar. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Selamun aleykum günaydın kızlar. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Bugün benim menemen günüm :) yanınada mis gibi tereyağlı poğaça yapıcamSelamun aleykum günaydın kızlar. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14