- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.781
Bu aralar neyin var senin?Aleyküm selam canım iyim ben geçmiş olsun sanda. Yemeğim yok aklımda çorba ve menemen var kolaya kaçacam yorgunum biraz bişe yapasim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar neyin var senin?Aleyküm selam canım iyim ben geçmiş olsun sanda. Yemeğim yok aklımda çorba ve menemen var kolaya kaçacam yorgunum biraz bişe yapasim yok
Ellerine sağlık canımBenim kocam hamur işini çok sever o yüzden her hafta 1 çeşit hamur işi yaparım bugün yine hamur işi var menüde.tepsi mantısı ve salata yapacağım.
Teşekkür ederim canım. Kolay gelsin sana daGeçmiş olsun. Ben köfte patates yapmayı düşünüyorum
Allah iyiliğini versinValla bugün melemen günü dün masterchaf te yaptılar milletin canı istedibizdede melemen olcak birde dün yaptığım börek var herkese afiyet olsun❤
Allah senin de iyiliğini versin kızKolay gelsin canim
Mastercheften esinlenerek canimiz coj menemen istedi dun aksam o yuzden bu aksamki menu menemen ve cay
Menemen yap tatlım. Bugün herkes menemen yapıyorBugün tıkandım hiçbişi gelmiyor aklıma. İnşallah bulursam yazıcam :)
OooMeydan okumanı kabul ediyorum. En az 6 yumurtalı mı olacak
Aradım eşimi gelirken alcakAllah iyiliğini versin
Buldun mu yumurta?
Biz çocukken komşudan alırdık hemen, hey gidi günler
Aman valla ben bir yımırta kiriyorum okadar yımırta sevmiyoz içindeMeydan okumanı kabul ediyorum. En az 6 yumurtalı mı olacak
Bendensin sende ❤Aman valla ben bir yımırta kiriyorum okadar yımırta sevmiyoz içinde
Bendensin sende ❤
Benim meydan okuyacam halim mi kaldı
Yarım kır oldu olacakAman valla ben bir yımırta kiriyorum okadar yımırta sevmiyoz içinde
menemeni yumurtasiz seviyorum ekmegi alacaksin öle ballandira ballandira yiyeceksin işte böle olur menemen.. çatal da neymiş hiç çatal kullanmam ekmekle yenir ekmekMenemen yap tatlım. Bugün herkes menemen yapıyor