- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.801
Tavada türlü tam diyet yemeği afiyet olsun kuzum. Ben de köfte patates yapacağım. Ertesi güne İzmir köfteye dönüşebilir.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız
Neden bilmiyorum ama başım ağrıyor. Tavada türlü yaptım kolay olsun diye. Yanına da erik suyu yapayım diyorum.
Yemekler ocağa düşsün
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@balpamuk
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
Sebebi neydi ki ?Benim meydan okuyacam halim mi kaldı
Yorgumum dostlarıııım yorgunum yorgunSebebi neydi ki ?
Yorgumum dostlarıııım yorgunum yorgun
Yok kiz 4 yeter herhalMeydan okumanı kabul ediyorum. En az 6 yumurtalı mı olacak
Noldu canimBenim meydan okuyacam halim mi kaldı
Kız valla cıllık cıllık yımırta nebilim sevmiyom yiterli 1 yımırtaYarım kır oldu olacak
Ne içiyorsan aynısından istiyom
Yoruldum canım önemli birsey yokNoldu canim
Şeftali yedim yen mi ?Ne içiyorsan aynısından istiyom
Peki canimYoruldum canım önemli birsey yok
Bende yumurtanın cıvığını hiç sevmem. Menemende de sucuklu yumurta yapıncadaKız valla cıllık cıllık yımırta nebilim sevmiyom yiterli 1 yımırta
La sen istemisinnyoksa habire bisiymi yiyonŞeftali yedim yen mi ?
Dur aman kusma dur bende sevmemBende yumurtanın cıvığını hiç sevmem. Menemende de sucuklu yumurta yapıncada
Niye bu kadar ciddisin mayk senin sorunun ne?Şeftali yedim yen mi ?
Bende sevmem cnm pisirirsin illa cok koydun diye cillik olmaz ki . Cok yumurtali bende sevmem ama hic yumurtasizda sevmemBende yumurtanın cıvığını hiç sevmem. Menemende de sucuklu yumurta yapıncada
Sucuk reklamlarinda sahanda yumurtali sucuk yapip daha civik olan yumurtanin sarisina ekmek banıyorlar yaDur aman kusma dur bende sevmem
Kız dün masterchaf tede yaptilarya ebbek bandilar öyle cıvık ccivikSucuk reklamlarinda sahanda yumurtali sucuk yapip daha civik olan yumurtanin sarisina ekmek banıyorlar ya
Bencede. Peri çok sevmiyormus. Ama ben iki kişi başı 1yumurta kırarım.Bende sevmem cnm pisirirsin illa cok koydun diye cillik olmaz ki . Cok yumurtali bende sevmem ama hic yumurtasizda sevmem
Öğlen yemeğine yemedim meyvemi o yaniLa sen istemisinnyoksa habire bisiymi yiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?