- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.984
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.761
günaydin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın.günaydin :)
Aleyküm selam canım iyim ben geçmiş olsun sanda. Yemeğim yok aklımda çorba ve menemen var kolaya kaçacam yorgunum biraz bişe yapasim yokSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız
Neden bilmiyorum ama başım ağrıyor. Tavada türlü yaptım kolay olsun diye. Yanına da erik suyu yapayım diyorum.
Yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Benim kocam hamur işini çok sever o yüzden her hafta 1 çeşit hamur işi yaparım bugün yine hamur işi var menüde.tepsi mantısı ve salata yapacağım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız
Neden bilmiyorum ama başım ağrıyor. Tavada türlü yaptım kolay olsun diye. Yanına da erik suyu yapayım diyorum.
Yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Valla bugün melemen günü dün masterchaf te yaptılar milletin canı istedibizdede melemen olcak birde dün yaptığım börek var herkese afiyet olsunSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız
Yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Kolay gelsin canimSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız
Yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
yorumunu gormeden yazdigima bak usteValla bugün melemen günü dün masterchaf te yaptılar milletin canı istedibizdede melemen olcak birde dün yaptığım börek var herkese afiyet olsun
Sende mi bak bide neden butun yurt anlamadim diyordun surda bile cogu kisi aksama menemen yapacak herkesn cani istediAleyküm selam canım iyim ben geçmiş olsun sanda. Yemeğim yok aklımda çorba ve menemen var kolaya kaçacam yorgunum biraz bişe yapasim yok
Ben dün edecktim usandım bugüne kaldı yapsınlar valla ekmeği banıp banıp yiyelimSende mi bak bide neden butun yurt anlamadim diyordun surda bile cogu kisi aksama menemen yapacak herkesn cani istedi
Bugün tıkandım hiçbişi gelmiyor aklıma. İnşallah bulursam yazıcam :)Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız
Yemekler ocağa düşsün
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Afiyet olsunValla bugün melemen günü dün masterchaf te yaptılar milletin canı istedibizdede melemen olcak birde dün yaptığım börek var herkese afiyet olsun❤
Çok iyiya herkes sozlesti bu akşam melemen var ocaktayorumunu gormeden yazdigima bak uste
Sanada ciceeeemAfiyet olsun
Kız melemen yap sendeBugün tıkandım hiçbişi gelmiyor aklıma. İnşallah bulursam yazıcam :)
Sağol perimSanada ciceeeem