Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Mükellef bir kahvaltı masasında olduğunuzu temenni ediyorum
Ütü günü olduğu için çok sevmem pazarları
Konumuza gelecek olursak kızım mercimek çorbası istedi. Eşim de tavuk sote yaparım dedi. Yemeğimiz belli olmuş oldu
Allah bereket versin.

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom

Bugün belli degol dünkü menüyü vereyim ben
Sucuklu tost
Mantı
Tarhana çorbası

Parmakların sağ olsun kuzum.
Musmutlu bir gün geçiririz inşallah. Pazar günü yemek yapmıyorum yarına bir çorba planlıyorum sadece....

Mutlu pazarlar sanada canım
Ohh menün hazır afiyet olsun,benimki henüz değil
Ütüyü bende sevmem

Kolay gelsin ben de pazarları hiç sevmem.benim de canım mercimek çorbası çekiyor yanına da yeşil fasulye kavurayım bi de cacık ya da salata oh mis.

Afiyet olsun benim öğlen yemeğim bisküvi oldu çünkü sınava geldim. Bir sınavım daha var akşama kadar buralardayım. Kızı da bıraktım babasına akşama ne olursa onu yiyeceğiz.

Kesin olmamakla birlikte ciğer tava,patates kızartması ve mercimek çorbası düşünüyorum

Afiyet olsun benim öğlen yemeğim bisküvi oldu çünkü sınava geldim. Bir sınavım daha var akşama kadar buralardayım. Kızı da bıraktım babasına akşama ne olursa onu yiyeceğiz.
Allah yardımcın olsun. Insallah güzel geçer sınavın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…