• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Mükellef bir kahvaltı masasında olduğunuzu temenni ediyorum :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Ütü günü olduğu için çok sevmem pazarları 😒😒
Konumuza gelecek olursak kızım mercimek çorbası istedi. Eşim de tavuk sote yaparım dedi. Yemeğimiz belli olmuş oldu 😋😋
Allah bereket versin.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
balpamuk balpamuk
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom

Bugün belli degol dünkü menüyü vereyim ben
Sucuklu tost
Mantı
Tarhana çorbası

Parmakların sağ olsun kuzum. :KK36:
Musmutlu bir gün geçiririz inşallah. Pazar günü yemek yapmıyorum yarına bir çorba planlıyorum sadece....

Mutlu pazarlar sanada canım🥰
Ohh menün hazır afiyet olsun,benimki henüz değil☺️
Ütüyü bende sevmem🥴

Kolay gelsin ben de pazarları hiç sevmem.benim de canım mercimek çorbası çekiyor yanına da yeşil fasulye kavurayım bi de cacık ya da salata oh mis.

Afiyet olsun 😊 benim öğlen yemeğim bisküvi oldu çünkü sınava geldim. Bir sınavım daha var akşama kadar buralardayım. Kızı da bıraktım babasına akşama ne olursa onu yiyeceğiz.

Kesin olmamakla birlikte ciğer tava,patates kızartması ve mercimek çorbası düşünüyorum

Afiyet olsun 😊 benim öğlen yemeğim bisküvi oldu çünkü sınava geldim. Bir sınavım daha var akşama kadar buralardayım. Kızı da bıraktım babasına akşama ne olursa onu yiyeceğiz.
Allah yardımcın olsun. Insallah güzel geçer sınavın

Back