- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.681
Kuzum ben firmaya yıkatıyorum makinem yok. Yılda bir kışa doğru müsait olunca yıkatıyorum normalde de bu sene bebek var diye halılarla beraber aradan çıksın dedim erken çağırdım.Koltukları nasıl yıkayacaksın ? Büyük temizlik günleri dışardan söylemek daha iyi oluyor.
Aleyküm selam. Hayırlı cumalar. Bende imam bayıldı yapacağım. Yemekli dağınık ev bence. Dışarıdan gelen yemek soruyorSelamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Sabah kahvaltıdan sonra hemen biber doldurdum ve pişirdim. Ama evin hali berbat
Yemekli dağınık ev mi yoksa yemeksiz toplu ev mi
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Kolay gelsin o zaman canımKuzum ben firmaya yıkatıyorum makinem yok. Yılda bir kışa doğru müsait olunca yıkatıyorum normalde de bu sene bebek var diye halılarla beraber aradan çıksın dedim erken çağırdım.
Kolay gelsin canım. Haklısın. Düzenli evi kimse yiyemezAleyküm selam. Hayırlı cumalar. Bende imam bayıldı yapacağım. Yemekli dağınık ev bence. Dışarıdan gelen yemek soruyor
Sağol canımKolay gelsin o zaman canım
Hedef 55 ama bu gidişle zor59 kiloyla diyet.
O kiloda olsam hayatta diyet yapmam
Kendine de şekersiz yapabilirsin. Hurma veya kuru üzümle şeker elde edebilirsin.
Ben c şıkkındayım şuan.. yemeksiz ve dağınık evSelamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Sabah kahvaltıdan sonra hemen biber doldurdum ve pişirdim. Ama evin hali berbat
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Geçmiş olsun canım. Ama çok güldürdün beniBen c şıkkındayım şuan.. yemeksiz ve dağınık evhiçbir şey yapasım yok..kıza çorba var. Akşamda makarna falan yaparım. benimde belim sırtım ve boynum üçlüsü ağrıyor yormayacağım kendimi o yüzden
Afiyet şifa olsun canım. 4 kilocuk neki? Gider Allah'ın izniyle. Kafana takmaHedef 55 ama bu gidişle zor
Yalancı tavuk göğsü yaptım hemen 5dk da.bunun kalorisi daha azmış.
Geçmiş olsun canım. Ama çok güldürdün beni
Boyun bel ağrısı için birebirSağol canım mantı yapacağım sanırım. Makarnayla aynı enerjiyi alıyor nasılsa..
Allah kolaylık versin. Çalışan kadınların işi çok zor. Ama senin el becerin çok iyi. Dolaba bir seyler atar, isitir yersiniz.Selam.
İşe başladığım için artık yemek yapamıyorum eskisi gibi. Genelde basit şeyler yapmaya çalışıyorum. Bugün kıymalı makarna yapacağım mantı gibi, üzerine yoğurt döker yeriz.
Allah kolaylık versin. Çalışan kadınların işi çok zor. Ama senin el becerin çok iyi. Dolaba bir seyler atar, isitir yersiniz.
Bu arada ç ok severim makarnayı o şekilde.
Evet yaaa. Bir kaç kez manti yapamaya niyetlendim ama gözüm kesmedi.Ben de seviyorum:) Mantı yeme isteğimizi bir derece köreltiyor. Dolapta bir şeyler var, haftasonu gene atacağım.
As. Senin de cuman mübarek olsun...Yemekli dağınık ev.... aç ayı oynamaz der kaçarımSelamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Sabah kahvaltıdan sonra hemen biber doldurdum ve pişirdim. Ama evin hali berbat
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nego duymasın kızAs. Senin de cuman mübarek olsun...Yemekli dağınık ev.... aç ayı oynamaz der kaçarım
Yemeksiz toplu ev :)Selamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Sabah kahvaltıdan sonra hemen biber doldurdum ve pişirdim. Ama evin hali berbat
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Bir tek sen bu cevabı verdinYemeksiz toplu ev :)
Domates soslu köfte ve karışık kızartma yaptım dünden çorbamda var Allah bereket versin.
Sağol canım❤ Ben büyük iş yapınca yemeği kocama atıyorum hep :) 3 çocukla anca bukadar napalım :)Bir tek sen bu cevabı verdin
Ellerine sağlık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?