Dün yazamadım kızım teli ele geçirmeye çalışıyordu dün kısır vardı bugün de fırında tavuk patates

Ve aleyküm selam süpersin canım
Ben bugün yemek yapmıcam sanırım piknik yapıcaz
Hava çok bunaltıcı dediğin gibi ve midem çok bulanıyor bugün hiç bişey yapasım yok zar zor evin işlerini hallettim

Ayy ne kadar güzel. Şöyle serin bir yerde akşama kadar otururdum.

Yemeği yedik bile marketlerde satılan kovalardan almıştık kesinlikle bir daha almam herkes tadına baktı gerisini mahalledeki kedilere bıraktık
Hazır paket tavuk(kova olanlardan)
Patlıcan kozlemesi (salata)
Patates kızartması kola

Kuru patlıcan dolması yoğurt salata. Aleyküm selam canım bu arada....Dolma sevmeyenlere de makarna var ikisi aynı grup ama bugünlük de böyle olsun

Afiyet olsun canım. O kadar mı kötüydü

Kuru patlıcan dolması yoğurt salata. Aleyküm selam canım bu arada....Dolma sevmeyenlere de makarna var ikisi aynı grup ama bugünlük de böyle olsun
Ben çok severim kuru patlıcan dolmasını
Ellerine sağlık canım.

Afiyet olsun canım. O kadar mı kötüydü
Ağır yağ kokusu vardı ve tadı idare ederdi kanatin ama but ve göğüs eti gibi bişey vardı hiç hoşuma gitmedi
Çocuklar kemiksiz göğüs eti gibi olan parçaları beğendi yedi
Esimim koklama huyu vardır kokuyu alınca o hic yemedi

Selam kızlar ben bugn kemikli et haşladım dünden de yogurt çorbası vardı. Eşimde geç geldi baya acıkmış hazır yufkadan peynirli gözleme istedi yaptm cayla yedi. ben yiyemiyorum ya ağzım da bademciğe yakın yerler ,üst damaklar yara gibi konuşamiyorm bile kaç gundur. Yarın da düzelme olmazsa doktora gidicem. İyice vitaminsiz kaldım galiba boyle patlak verdi.
Bolbol temizlik yaptım bugün. Yarınada patates yemeği düşünüyorum . Bide pizza poğaça yaparim belki.düzelirsem

Kim bilir hangi yağla yapmışlar.

Çok geçmiş olsun canım. Tuzlu suyla gargara yap. Vitaminsizlikten oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…