- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.880
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.401
Kemik haşlamaSelamun aleykum kızlar. Sabahtan beri sular kesik. Damacana suyuyla yeşil mercimek yemeği yaptım. Yanına da karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Pasta yok mu canım:))Kemik haşlama
Pilav salata birde mercimek çorbası düşünüyorum :)
Güzel bir yaz sofrası olmuş yani. Afiyet olsun canımBol sebzeli et sote ve pirinç pilavı var bizde bugün canım..
Çorba, şnitzel ve salataSelamun aleykum kızlar. Sabahtan beri sular kesik. Damacana suyuyla yeşil mercimek yemeği yaptım. Yanına da karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Merhabaaa bayadır yazmıyorum nasılsın :)Selamun aleykum kızlar. Sabahtan beri sular kesik. Damacana suyuyla yeşil mercimek yemeği yaptım. Yanına da karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Benim de üç tane patlicanim kalmıştı. Onları kozledim. Tavada soğanla kıyma kavurdum. Patlıcanları ekledim. Iyice kavurduktan sonra üstüne kaşar döktüm. Çok lezzetli oldu.Menü tarhana var da yanında beğendisi yaparım iki tane patlıcan kalmıştıyada İslim kebabi düşünüyorum bilemedim ki
Merhabaa :)Selamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Bugün önce işlerimi bitireyim sonra oturayım dedim. Yayla çorbası ve patlıcan kıyma kavurdum. Uydurmasyon oldu
Dünden de bir tabak mercimek yemeğim vardı. Allah bereket versin. Siz ne yapacaksın? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Aleyküm selam canım seninde cuman mübarek olsun. Ben zeytinyağlı biber dolması yaptım. Başka bir şey yapmayacağım. Salata ve yoğurtla doyurucu oluyor zaten. Yapsamda kalıyor.Selamun aleykum cumamız mübarek olsun hanımlar. Nasılsınız? Bugün önce işlerimi bitireyim sonra oturayım dedim. Yayla çorbası ve patlıcan kıyma kavurdum. Uydurmasyon oldu
Dünden de bir tabak mercimek yemeğim vardı. Allah bereket versin. Siz ne yapacaksın? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Ellerine sağlık canımMerhabaa :)
Bugün yayla çorbası pirinç pilavı ve kuru fasülye olacak inşallah :)
En güzeli. Ben de bir senedir yapmadım. Bir ara yapayım.Aleyküm selam canım seninde cuman mübarek olsun. Ben zeytinyağlı biber dolması yaptım. Başka bir şey yapmayacağım. Salata ve yoğurtla doyurucu oluyor zaten. Yapsamda kalıyor.
Ellerine sağlık canım. Çok iyi düşünmüşsünAfiyet olsun canim
Bende patatesli borek yapiyorum dun aksam islak kek yapmistim yanina bir de salata bisey yahut havuc tarator yapip boyle cay menusu dusunuyorum aksama esim de sever boyle
Ben kıymalı pek yemediğimden hep zeytinyağlı yapıyorum dolmaları satmaları.. sağol canım..En güzeli. Ben de bir senedir yapmadım. Bir ara yapayım.
Afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?