- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.301
Kavurunca şekli bozulmuyır muBen ikisiyle de yaptım. Çok farkı yok canım.
Ben ikisiyle de yaptım. Çok farkı yok canım.
Ben önceden kavururdum bikac senedir çiğ koyuyorum.Bende çiğden koyayım gitsin amaann kırdım zaten
Çok karıştırılmayınca bozulmuyorKavurunca şekli bozulmuyır mu
Ayıklayıp pişirmeden koysam sorun olmaz değil mi ?Ben ikisiyle de yaptım. Çok farkı yok canım.
Ben de olmadı canımAyıklayıp pişirmeden koysam sorun olmaz değil mi ?
Ellerine sağlık canım.Barbunya yemeği
Yoğurt
Salata
Teşekkür ederim, öyle yapayım bari en azından bu yıl adam gibi kışlık yapamasamda dolapta dururlar kışın çıkarır çıkarır yaparımBen de olmadı canım
O zaman bir iki poşet denemelik at. Bir hafta sonra çıkar yap. Beğenmezsen kavurursun. Çok atıp kisin beğenmezsen yazık olur.Teşekkür ederim, öyle yapayım bari en azından bu yıl adam gibi kışlık yapamasamda dolapta dururlar kışın çıkarır çıkarır yaparım
Tamamdır reisim deneyim tekrardan sagolasinO zaman bir iki poşet denemelik at. Bir hafta sonra çıkar yap. Beğenmezsen kavurursun. Çok atıp kisin beğenmezsen yazık olur.
Rica ederim reis, ne demekTamamdır reisim deneyim tekrardan sagolasin
Hemen hastaneye götürün, hatirlarsan benim kızım da öyle olmuştu. Kırılmış meğerse.Selam kızlar herkese. Telefonum bozuk oldugu için giremiyorum. Cokkk sıcak pek yemekte yapamıyorum. Dun mercimek corbası yaptım içmedi cocuklar. Patatesli yumurta yedik.
Oğlum sanırım kolunu incitti kızlar sureklı aynı koluna yükünü verip kanepelere tırmanıyor dun en sonunda bi ağladı ve ondan beri oynatmıyo kolunu((
heyecan veriyor yarişma iyi derece alamazsam :)Ellerine sağlık canım.
Bu aralar yarışmaları çok takip edemiyorum. Haberim yoktu katildigindan. Tebrik ederim canım.
ah yavrum benim.. doktora götürün.. baktir bencSelam kızlar herkese. Telefonum bozuk oldugu için giremiyorum. Cokkk sıcak pek yemekte yapamıyorum. Dun mercimek corbası yaptım içmedi cocuklar. Patatesli yumurta yedik.
Oğlum sanırım kolunu incitti kızlar sureklı aynı koluna yükünü verip kanepelere tırmanıyor dun en sonunda bi ağladı ve ondan beri oynatmıyo kolunu((
Benimki de aynı menü.makarna ve kabak tarator.kabak benim makarna eşiminSelamun aleykum kızlar. Yemeğimi akşamdan yaptım
Biber dolması. Bugün de kabak tarator yaptım. Birazdan da makarna yapacağım inşallah. Dolmanın pirincini az koydum o yüzden. Allah bereket versin
Siz neler kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Erkekler yemezler öyle şeyleri pekBenimki de aynı menü.makarna ve kabak tarator.kabak benim makarna eşimin
Eline sağlık canım. Bende sabah erkenden yaptım yemeklerini. Kıza şehriye çorbası. Eşime nohut. Kendime semizotu yemeğiSelamun aleykum kızlar. Yemeğimi akşamdan yaptım
Biber dolması. Bugün de kabak tarator yaptım. Birazdan da makarna yapacağım inşallah. Dolmanın pirincini az koydum o yüzden. Allah bereket versin
Siz neler kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?