- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.281
Selamun aleykum kızlar. Sabahtan beri temizlik yapıyorum. Kızım altını fena doldurmuş , taşmış, her yer battı. Onlarla uğraşıyorum. Yemek olarak da düdüdükye patates atacağım inşallah.
Siz nasılsınız? Aranızda tatilde olan veya dışarda gezen tozan varsa benim yerime de gezsin. Diğerleri de dışarıdan sipariş versin. Hatta ben de vereyim
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Biz de bir yere gitsek küçük kızım durmuyor. O yüzden gitmiyoruzAleyküm selam canım ahh bi yerlere gitmeye o kadar ihtiyacım var ki sakin sessiz
Ama hem virüs hem arabasızlık
İnsanın arabası oldu mu bi termos çayla sakin bi yerde vaktini geçirebiliyosun ama virüslü dönemde zor
Dün ramen yedik sadece
Bugün belki bende patates haşlarım
Bide yoğurtlu semizotu salatası yapmayı düşünüyırum birde çamurluuu kiii
Buzdolabına giricem bugün herşeyi yıkayıp yerleştirmek istiyorum inşallah yapabilirim
Büyük oğlum bi yerlerde taco yemiş onu istiyordu buralarda da bulamadık. Taco yaptım bugün beğendiler ama.....Selamun aleykum kızlar. Çok işim vardı ki halâ bitmedi zaten. Biber dolduracaktım, kaldı öyle. Çıkardığım kıymayla pide mu yaptırsam diye düşünüyorum
Siz nasılsınız? Yemekler pişti mi
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Eline sağlık canım da tacoyu bilmiyorumBüyük oğlum bi yerlerde taco yemiş onu istiyordu buralarda da bulamadık. Taco yaptım bugün beğendiler ama.....
Ramen japon noodle ı yani erişteymiş.Eline sağlık canım da tacoyu bilmiyorum
Bi de avakadolu bir sosu da var onu da akşama eklicem. Akşama da daha zengin bir taco yicez. Hayatımda ilk defa avakado aldım. Sosyete olduk kız çocuklar sayesindeEline sağlık canım da tacoyu bilmiyorum
Ramen japon noodle ı yani erişteymiş.
Kız taco da garnitürlü kıymalı dürüm gibi bir şeymiş ben de yeni öğrendim
Internet her şeyi şip diye önüne getiriyor. Kim bilir nereden gördüBi de avakadolu bir sosu da var onu da akşama eklicem. Akşama da daha zengin bir taco yicez. Hayatımda ilk defa avakado aldım. Sosyete olduk kız çocuklar sayesinde
Forumda yazıyorlardı bakabilirsiniz hamilelik topiklerindeKardeşim hamile bebeğin son günlerde baya gazı oluyor. Ne pişirsem diye kara kara düşünüyor ne önerirsiniz?
Biz de bir yere gitsek küçük kızım durmuyor. O yüzden gitmiyoruz
Bu arada ramen ne?
Semiz otunu temizlemek için tuzlu suda beklet, iki üç kere suyunu tazele. Öyle öyle çamuru akıp gidiyor.
Allah yardımcın olsun. Ne yesen ye gaz yapar. Ben de hamileyken gaz yüzünden peynir ekmek domates yerdim.Kardeşim hamile bebeğin son günlerde baya gazı oluyor. Ne pişirsem diye kara kara düşünüyor ne önerirsiniz?
Bugün iki şey öğrenmiş oldumSağol canım tamam öyle yapayım inşallah
Ramen noodle varya o sulu makarunaa
Ben ikisiyle de yaptım. Çok farkı yok canım.Kızlaar buzluğa taze fasulye koyucam çiğden mi koyayım kavurup mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?