Aleyküm selam canım ahh bi yerlere gitmeye o kadar ihtiyacım var ki sakin sessiz
Ama hem virüs hem arabasızlık
İnsanın arabası oldu mu bi termos çayla sakin bi yerde vaktini geçirebiliyosun ama virüslü dönemde zor

Dün ramen yedik sadece

Bugün belki bende patates haşlarım
Bide yoğurtlu semizotu salatası yapmayı düşünüyırum birde çamurluuu kiii
Buzdolabına giricem bugün herşeyi yıkayıp yerleştirmek istiyorum inşallah yapabilirim

Biz de bir yere gitsek küçük kızım durmuyor. O yüzden gitmiyoruz
Bu arada ramen ne?

Semiz otunu temizlemek için tuzlu suda beklet, iki üç kere suyunu tazele. Öyle öyle çamuru akıp gidiyor.

Ramen japon noodle ı yani erişteymiş.
Kız taco da garnitürlü kıymalı dürüm gibi bir şeymiş ben de yeni öğrendim

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler.
Yeri geliyor biz onlara öğretiyoruz yeri geliyor onlar bize öğretiyor.

Bi de avakadolu bir sosu da var onu da akşama eklicem. Akşama da daha zengin bir taco yicez. Hayatımda ilk defa avakado aldım. Sosyete olduk kız çocuklar sayesinde
Internet her şeyi şip diye önüne getiriyor. Kim bilir nereden gördü

Biz de bir yere gitsek küçük kızım durmuyor. O yüzden gitmiyoruz
Bu arada ramen ne?

Semiz otunu temizlemek için tuzlu suda beklet, iki üç kere suyunu tazele. Öyle öyle çamuru akıp gidiyor.

Sağol canım tamam öyle yapayım inşallah

Ramen noodle varya o sulu makarunaa

Kardeşim hamile bebeğin son günlerde baya gazı oluyor. Ne pişirsem diye kara kara düşünüyor ne önerirsiniz?
Allah yardımcın olsun. Ne yesen ye gaz yapar. Ben de hamileyken gaz yüzünden peynir ekmek domates yerdim.
Bir de pirinç pilavı. Minik minik kuş başı etleri haşlayarak pilav üstü et yapabilirsin. Protein de almış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…