Pilav üstü tavuk ve ayran
Bayılırım bu üçlüye afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi bir şey yoktur.
Tatile mi gittin
Bayram tatilini birleştirip anneme geldim memlekete, ya hamileydi bebekle ilgili sıkıntı var dediler yakınımızı hastaneye yatırdılar ama sağlıkla.ciktilar çok şükür teşekkür ederim ilgine
Hemen menüyü de vereyim sosyete mantısı yapacağız biz bugün, annem benim yaptigimi çok sever hemen ondan yapayım dedim gelmişken.

Ellerine sağlık canım. Sevindim kötü bir şey olmamasına ❤❤

Merhaba canım. Ben dünden kalan mercimek yemeğiyle bulgur pilavı yaptım şimdilik. Başka birşey yapacak halimde yok. Çok geç uyuduk. Birde sitedeki vefat eden arkadaşa çok üzüldüm.

en sağlıklısı ayran :)
AFİYET OLSUN:)
Bende eşimin istegi ile kuru fasulye yemegi. ( yapmayı bi beceremediğim fasulye bi kuruuu... islatmayı akşamdan unutunca sabah haşladim fasulyeleri .akşam pişirecegim ) umarim tam tutar..
çok zor yapımı

Merhaba canım. Ben dünden kalan mercimek yemeğiyle bulgur pilavı yaptım şimdilik. Başka birşey yapacak halimde yok. Çok geç uyuduk. Birde sitedeki vefat eden arkadaşa çok üzüldüm.
bende üzüldüm.. kocasi tarafindan öldürdü .. ne diyim böle canilara Allah islah etsin.

konu açmiş.. çocuklari inşallah torunlarina küfür etmeye öğreten babaanneye birakmazlar.. birakirsa çocuklar anneyi unutur. aile bakanlığı harekete geçmiş bakalim bi arkadaş bildirmiş.
Gördüm canım inşallah hayırlı ömürleri olur..
Allah cezasını versin
Telefon kızımın elindeydi, yeni gördüm
Ben gece gördüm canım kazen paylaştı haberinide. Allah rahmet eylesin ikisinede.. o caniyide bildiği gibi yapsın inşallah

Meyve kaynatıp içine de az bir miktar şeker atıp dolaba sallayabilirsin. Bu aralar havanın sıcaklığından dolayı bizde bunlara sardık

Akşama annemler ve kaynaklar var. Önden çorba sonra biber dolması ve kuru kavurması(komşum bugün verdi ilk kez deniyecegim) sonrası içinde et - kemik haslamasi yanına nohutlu pilav ve ortaya salata var.

Afiyet olsun canım. Kaynaklar kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…