- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.001
Sana da canım. Yemeklerin çok sevdiğim şeylerAfiyet olsun canım.
Selamun aleykum kızlar. Az önce taze fasulye ayıkladım, birazdan yaparım. Yanına da pilav üstü et ve ayran yapacağım inşallah. Siz de durumlar nasıl?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Bayılırım bu üçlüye afiyet olsunPilav üstü tavuk ve ayran
Bayram tatilini birleştirip anneme geldim memlekete, ya hamileydi bebekle ilgili sıkıntı var dediler yakınımızı hastaneye yatırdılar ama sağlıkla.ciktilar çok şükürÇok geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi bir şey yoktur.
Tatile mi gittin
Ellerine sağlık canım. Sevindim kötü bir şey olmamasına ❤❤Bayılırım bu üçlüye afiyet olsun
Bayram tatilini birleştirip anneme geldim memlekete, ya hamileydi bebekle ilgili sıkıntı var dediler yakınımızı hastaneye yatırdılar ama sağlıkla.ciktilar çok şükürteşekkür ederim ilgine
Hemen menüyü de vereyim sosyete mantısı yapacağız biz bugün, annem benim yaptigimi çok sever hemen ondan yapayım dedim gelmişken.
Afiyet olsun canım. Midene de iyi gelirAleyküm selam canım Tarhana çorbası ve makarna yaptım
Merhaba canım. Ben dünden kalan mercimek yemeğiyle bulgur pilavı yaptım şimdilik. Başka birşey yapacak halimde yok. Çok geç uyuduk. Birde sitedeki vefat eden arkadaşa çok üzüldüm.Selamun aleykum kızlar. Fırında patates tavuk yaptım. Bir de ayran yapacağım. Asitli içmek istemediğimiz için ayrana sardık bu aralar.
Menüleri alalım kızlar. Herkese kolay gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
KimMerhaba canım. Ben dünden kalan mercimek yemeğiyle bulgur pilavı yaptım şimdilik. Başka birşey yapacak halimde yok. Çok geç uyuduk. Birde sitedeki vefat eden arkadaşa çok üzüldüm.
en sağlıklısı ayran :)Selamun aleykum kızlar. Fırında patates tavuk yaptım. Bir de ayran yapacağım. Asitli içmek istemediğimiz için ayrana sardık bu aralar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Silent scream adlı üyeymiş ben tanımıyordum ama annesiyle birlikte eşi tarafından öldürülmüş
bende üzüldüm.. kocasi tarafindan öldürdü .. ne diyim böle canilara Allah islah etsin.Merhaba canım. Ben dünden kalan mercimek yemeğiyle bulgur pilavı yaptım şimdilik. Başka birşey yapacak halimde yok. Çok geç uyuduk. Birde sitedeki vefat eden arkadaşa çok üzüldüm.
Amin canım. Rabbim hesabını sorsun annesiz bırakılan o 2 yavrunun hakkını..bende üzüldüm.. kocasi tarafindan öldürdü .. ne diyim böle canilara Allah islah etsin.
konu açmiş.. çocuklari inşallah torunlarina küfür etmeye öğreten babaanneye birakmazlar.. birakirsa çocuklar anneyi unutur.Amin canım. Rabbim hesabını sorsun annesiz bırakılan o 2 yavrunun hakkını..
Allah cezasını versinSilent scream adlı üyeymiş ben tanımıyordum ama annesiyle birlikte eşi tarafından öldürülmüş
Gördüm canım inşallah hayırlı ömürleri olur..konu açmiş.. çocuklari inşallah torunlarina küfür etmeye öğreten babaanneye birakmazlar.. birakirsa çocuklar anneyi unutur.aile bakanlığı harekete geçmiş bakalim bi arkadaş bildirmiş.
Ben gece gördüm canım kazen paylaştı haberinide. Allah rahmet eylesin ikisinede.. o caniyide bildiği gibi yapsın inşallahAllah cezasını versin
Telefon kızımın elindeydi, yeni gördüm
Ellerine sağlık canım.Poğaça, kısır, havuç tarator :)
Meyve kaynatıp içine de az bir miktar şeker atıp dolaba sallayabilirsin. Bu aralar havanın sıcaklığından dolayı bizde bunlara sardıkSelamun aleykum kızlar. Fırında patates tavuk yaptım. Bir de ayran yapacağım. Asitli içmek istemediğimiz için ayrana sardık bu aralar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Afiyet olsun canım. Kaynaklar kimMeyve kaynatıp içine de az bir miktar şeker atıp dolaba sallayabilirsin. Bu aralar havanın sıcaklığından dolayı bizde bunlara sardık
Akşama annemler ve kaynaklar var. Önden çorba sonra biber dolması ve kuru kavurması(komşum bugün verdi ilk kez deniyecegim) sonrası içinde et - kemik haslamasi yanına nohutlu pilav ve ortaya salata var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?