- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.981
Ben oyumu makarnadan yana kullanıyorumBugun eşimim seminarı var geç gelecek. Çocuklarla kendime ya makarna yada mantı pişiririm :) rahatım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oyumu makarnadan yana kullanıyorumBugun eşimim seminarı var geç gelecek. Çocuklarla kendime ya makarna yada mantı pişiririm :) rahatım.
Ben oyumu makarnadan yana kullanıyorum
Son aşısı değil mi? Çok geçmiş olsunBende sanırım fırında patates patlıcan falan yapacağım. Kızı aşıya götürdük çok huysuz. Şeftalileri nihayet koydum ocağa kaynıyor.
Aleyküm selam canım Tavuk pilav salataSelamun aleykum kızlar. Az önce taze fasulye ayıkladım, birazdan yaparım. Yanına da pilav üstü et ve ayran yapacağım inşallah. Siz de durumlar nasıl?
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Sağol canım. 18 ay aşısı oldu. 2 yaşında da varmış. Sonuncu o mu oluyor ben tam bilmiyorum çağırıyorlar gidiyoruz. Uyudu bakalım inşallah sıkıntı olmaz..Son aşısı değil mi? Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım.Aleyküm selam canım Tavuk pilav salata
Ben senin kızını daha büyük zannediyordum.Sağol canım. 18 ay aşısı oldu. 2 yaşında da varmış. Sonuncu o mu oluyor ben tam bilmiyorum çağırıyorlar gidiyoruz. Uyudu bakalım inşallah sıkıntı olmaz..
Afiyet olsun canım.Bu arada yeşil mercimek yemeği yaptım. Belki az patateste yaparım fırında.
Yok canım 18 ayı biraz geçti..Ben senin kızını daha büyük zannediyordum.
Sağol canımAfiyet olsun canım.
Eline saglik canim sey sorucam kek kalıbında mı yaptın? Ben kac kere yaptım dibe indi ve kek paramparca oldu kalıba yapıştı çikolatalar yandı filan püf noktası varmiSicakken yarim dilim yemistm yemek fazla geldi ama yarin senjn icjn yiyecegm cnm ya keske ikram edebilsem normal kek yaptim ama damla cikolata attim icine oyle cok seviyorum zevklermz benziyor demekki
Tatlım keki kalıba döktükten damla çikolatayı üzerine dökmek gerek diye biliyorumEline saglik canim sey sorucam kek kalıbında mı yaptın? Ben kac kere yaptım dibe indi ve kek paramparca oldu kalıba yapıştı çikolatalar yandı filan püf noktası varmi
O zaman bir aşısı daha var.Yok canım 18 ayı biraz geçti..
Sağol canım
Tam o vakitler bende fasulye ayikladim. Evi süpürüp sildikten sonrada pişirdim. Yanına pilav yapacamSelamun aleykum kızlar. Az önce taze fasulye ayıkladım, birazdan yaparım. Yanına da pilav üstü et ve ayran yapacağım inşallah. Siz de durumlar nasıl?
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Kolay gelsin canım. Bugün erkenden yemeğini yaptım ya kendimi boşlukta hissediyorum.Tam o vakitler bende fasulye ayikladim. Evi süpürüp sildikten sonrada pişirdim. Yanına pilav yapacam
Aaynen bende taze fasulye koydum pisiyorSelamun aleykum kızlar. Az önce taze fasulye ayıkladım, birazdan yaparım. Yanına da pilav üstü et ve ayran yapacağım inşallah. Siz de durumlar nasıl?
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Evet kek kalibinda yaptim canim hatta dun piknige goturdum pastane keki gbi dedilerEline saglik canim sey sorucam kek kalıbında mı yaptın? Ben kac kere yaptım dibe indi ve kek paramparca oldu kalıba yapıştı çikolatalar yandı filan püf noktası varmi
Teşekkür ederiz canım. Size iyi eğlencelerAaynen bende taze fasulye koydum pisiyor
tel sehriyeli pirinc pilavi yaptim birde
Afiyet olsn hepinize bi sure menumu yazamayabilirim memlkete gidecegiz kizlar smdiden hayirli bayramlar dilerim