• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sicakken yarim dilim yemistm yemek fazla geldi ama yarin senjn icjn yiyecegm cnm ya keske ikram edebilsem normal kek yaptim ama damla cikolata attim icine oyle cok seviyorum zevklermz benziyor demekki 🤗
Eline saglik canim sey sorucam kek kalıbında mı yaptın? Ben kac kere yaptım dibe indi ve kek paramparca oldu kalıba yapıştı çikolatalar yandı filan :( püf noktası varmi

Eline saglik canim sey sorucam kek kalıbında mı yaptın? Ben kac kere yaptım dibe indi ve kek paramparca oldu kalıba yapıştı çikolatalar yandı filan :KK43: püf noktası varmi
Tatlım keki kalıba döktükten damla çikolatayı üzerine dökmek gerek diye biliyorum

Tam o vakitler bende fasulye ayikladim. Evi süpürüp sildikten sonrada pişirdim. Yanına pilav yapacam😊

Aaynen bende taze fasulye koydum pisiyor
tel sehriyeli pirinc pilavi yaptim birde
Afiyet olsn hepinize bi sure menumu yazamayabilirim memlkete gidecegiz kizlar smdiden hayirli bayramlar dilerim

Eline saglik canim sey sorucam kek kalıbında mı yaptın? Ben kac kere yaptım dibe indi ve kek paramparca oldu kalıba yapıştı çikolatalar yandı filan :KK43: püf noktası varmi
Evet kek kalibinda yaptim canim hatta dun piknige goturdum pastane keki gbi dediler
Valla kek karisimimi kaliba dokmeden once cikolatalari dokup bi karistirdim yaglanip unlanmis kaliba doktum canim ortalarnda da vardi dibe cokmemisti hepsi .

Back