• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav üstü tavuk ve ayran 😋😋
Bayılırım bu üçlüye afiyet olsun😋😋
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi bir şey yoktur.
Tatile mi gittin 🤩🤩🤩
Bayram tatilini birleştirip anneme geldim memlekete, ya hamileydi bebekle ilgili sıkıntı var dediler yakınımızı hastaneye yatırdılar ama sağlıkla.ciktilar çok şükür 🙏🏻 teşekkür ederim ilgine🙏🏻🥳
Hemen menüyü de vereyim sosyete mantısı yapacağız biz bugün, annem benim yaptigimi çok sever hemen ondan yapayım dedim gelmişken.

Bayılırım bu üçlüye afiyet olsun😋😋

Bayram tatilini birleştirip anneme geldim memlekete, ya hamileydi bebekle ilgili sıkıntı var dediler yakınımızı hastaneye yatırdılar ama sağlıkla.ciktilar çok şükür 🙏🏻 teşekkür ederim ilgine🙏🏻🥳
Hemen menüyü de vereyim sosyete mantısı yapacağız biz bugün, annem benim yaptigimi çok sever hemen ondan yapayım dedim gelmişken.
Ellerine sağlık canım. Sevindim kötü bir şey olmamasına ❤❤

Merhaba canım. Ben dünden kalan mercimek yemeğiyle bulgur pilavı yaptım şimdilik. Başka birşey yapacak halimde yok. Çok geç uyuduk. Birde sitedeki vefat eden arkadaşa çok üzüldüm. :(

en sağlıklısı ayran :)
AFİYET OLSUN:)
Bende eşimin istegi ile kuru fasulye yemegi. ( yapmayı bi beceremediğim fasulye bi kuruuu... islatmayı akşamdan unutunca sabah haşladim fasulyeleri .akşam pişirecegim ) umarim tam tutar..
çok zor yapımı :işsiz::işsiz:

Merhaba canım. Ben dünden kalan mercimek yemeğiyle bulgur pilavı yaptım şimdilik. Başka birşey yapacak halimde yok. Çok geç uyuduk. Birde sitedeki vefat eden arkadaşa çok üzüldüm. :KK43:
bende üzüldüm.. kocasi tarafindan öldürdü .. ne diyim böle canilara Allah islah etsin.

konu açmiş.. çocuklari inşallah torunlarina küfür etmeye öğreten babaanneye birakmazlar.. birakirsa çocuklar anneyi unutur. :KK43: aile bakanlığı harekete geçmiş bakalim bi arkadaş bildirmiş.
Gördüm canım inşallah hayırlı ömürleri olur..
Allah cezasını versin 🤬🤬🤬
Telefon kızımın elindeydi, yeni gördüm
Ben gece gördüm canım kazen paylaştı haberinide. Allah rahmet eylesin ikisinede.. o caniyide bildiği gibi yapsın inşallah 🤲

Meyve kaynatıp içine de az bir miktar şeker atıp dolaba sallayabilirsin. Bu aralar havanın sıcaklığından dolayı bizde bunlara sardık 😂

Akşama annemler ve kaynaklar var. Önden çorba sonra biber dolması ve kuru kavurması(komşum bugün verdi ilk kez deniyecegim) sonrası içinde et - kemik haslamasi yanına nohutlu pilav ve ortaya salata var.

Meyve kaynatıp içine de az bir miktar şeker atıp dolaba sallayabilirsin. Bu aralar havanın sıcaklığından dolayı bizde bunlara sardık 😂

Akşama annemler ve kaynaklar var. Önden çorba sonra biber dolması ve kuru kavurması(komşum bugün verdi ilk kez deniyecegim) sonrası içinde et - kemik haslamasi yanına nohutlu pilav ve ortaya salata var.
Afiyet olsun canım. Kaynaklar kim 🤔

Back