- 13 Mart 2019
- 13.671
- 46.428
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.961
Selamun aleykum kızlar. Dolapta bayağı yumuşamış domates var. Onunla çorba yapayım diyorum. Yanına da semiz otu yemeği yapayım inşallah. Allah bereket versin.
Siz nasılsınız? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Ayyy bende yesin istiyorum en azından ara öğün falan yaparım diye.. dondurmaya kafa sallayan bir çocuk bendekiAman Allah'ım!! Tatlı sevmeyen bir çocuk
Çok şanslısın
Benim kızlarım bayılıyor. Evde yapınca da yememek olmuyor. Gelsin kilolar. Suçu nasıl da çocuklara attım ama
En güzel menüAleyküm selam canım ellerine sağlık
Bn bugün annemdeyim
Aleyküm selam canım...Sebzeli köfte kuzarttım yanında kabak-patlıcan- biber kızartıcam. Bi deeee SAN sebastian cheesecakeSelamun aleykum kızlar. Dolapta bayağı yumuşamış domates var. Onunla çorba yapayım diyorum. Yanına da semiz otu yemeği yapayım inşallah. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Bu aralar bizim mahallede herkes kızartma yapıyor. Hem de biber, bayılıyorum kokusuna Afiyet olsun canım.Aleyküm selam canım...Sebzeli köfte kuzarttım yanında kabak-patlıcan- biber kızartıcam. Bi deeee SAN sebastian cheesecake
Ellerine sağlık canım. Ama şeftaliyi nasıl saklarsın bilmiyorum. Kaynatıp buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atsanSebze olarak zeytinyağlı taze fasulye yaptim. Kıza az şehriye çorbası yaptım. Sütümü kaynattim. Tatlıyı belki yapmam eşim pazardan mısır almış onu başlayacağım.
Birde şeftali aldırdım kış için kavanozlara yapacağım ama nasıl yapayım bilemedim yapan varsa fikir alabilirim
Tavuk döner yaptım. Yanına pirinc pilavı .herkese afiyet olsunSelamun aleykum kızlar. Dolapta bayağı yumuşamış domates var. Onunla çorba yapayım diyorum. Yanına da semiz otu yemeği yapayım inşallah. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Canım benim ayrı dondurucum yok buzdolabının buzluğunu kullanıyorum öyle koyarsam çok yerim kalmaz. Kavanoza koyabileceklerimi bu şekilde yapmaya çalışıyorum. Netten baktım az suyla kaynatıp blenderdan çekeceğim. Sicakken kavanoza kapatacağım ama eşim kapak almamış yarına kaldı o yüzden..Ellerine sağlık canım. Ama şeftaliyi nasıl saklarsın bilmiyorum. Kaynatıp buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atsan
Bizim burda derlerİlk kez duydum
Kaynatmamıştın değil miCanım benim ayrı dondurucum yok buzdolabının buzluğunu kullanıyorum öyle koyarsam çok yerim kalmaz. Kavanoza koyabileceklerimi bu şekilde yapmaya çalışıyorum. Netten baktım az suyla kaynatıp blenderdan çekeceğim. Sicakken kavanoza kapatacağım ama eşim kapak almamış yarına kaldı o yüzden..
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsunTavuk döner yaptım. Yanına pirinc pilavı .herkese afiyet olsun
Yok canım kapakları görmeden kaynatmam.Kaynatmamıştın değil mi
İyi çok şükürYok canım kapakları görmeden kaynatmam.Eşim bazen unutkan olabiliyor gerçi bugün pazar diye bahane buldu ama
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi bir şey yoktur.Kızlar coook uzun zamandır yoktum. Bir yakınımızla ilgili sıkıntılar vardı, onla ilgilenmekten telefon hak getire. Ama döndümşu an da memleketindeyim nihayet ama size annemle yaptığımız yemeklerden yazarım fırsat buldukça. Mesela hemen bugün başlayayım
patlıcan yemeği, pilav, cacık
Hepinize.afiyet olsun görüşürüz kizlar
Çorbaya mi karar veremedinçorba yapsam yeterli ya.. karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?