- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.701
As canım. Bugün tatil evdeyim ya bana pazar gibi geldi. Bizde de geleneksel pazar etkinliğimiz olan hamur işi defterine bugün mantı yazdıkSelamun aleykum kızlar.
Dünden taze fasulye kaldı.
Yanına tarhana çorbası, makarna ve tavuk yapacağım inşallah. Siz neler kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
@balpamuk
Kız bizim takım duymasın ben de mantı yedimDiyetteyim ama Anti diyetteyim
Kolay gelsin canım. Çocuklarla beraber yaparsınızAs canım. Bugün tatil evdeyim ya bana pazar gibi geldi. Bizde de geleneksel pazar etkinliğimiz olan hamur işi defterine bugün mantı yazdık
Yaptık yedik bile. Oğluma ayrı glütensiz undan. Sabah brunch gibi yaptık balkonda ailecek....Kolay gelsin canım. Çocuklarla beraber yaparsınız
Maşallah ne kadar hızlısınızYaptık yedik bile. Oğluma ayrı glütensiz undan. Sabah brunch gibi yaptık balkonda ailecek....
Sabah namazından sonra uyumuyorum e çocuklar da geç kalkıyor. Arada 5 saat var.Maşallah ne kadar hızlısınız
Erken kalkan yol alırSabah namazından sonra uyumuyorum e çocuklar da geç kalkıyor. Arada 5 saat var.
Bi de akşam hamurişi oturuyor mideye. Rahat yatırmıyor, yediğine yiyeceğine pişman oluyorsun....
Selam canım valla sıcaklardan yemek yapasım gelmiyo zaten normaldede gelmiyo ama sıcak bi başka yaniSelamun aleykum kızlar.
Yanına tarhana çorbası, makarna ve tavuk yapacağım inşallah. Siz neler kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
@balpamuk
Bir çeşit çorba, salata tarzı şeyler yap o zamanSelam canım valla sıcaklardan yemek yapasım gelmiyo zaten normaldede gelmiyo ama sıcak bi başka yanisac kavurma yapcam sadece. Aklıma daha yemek gelmiyo esimde sıcaktan her yemeği yiyemem diyo
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun.Kolay grlsn kizlar benmde esim evde gec kalktik gec kahvalti yaptik hemde ski yaptik yani ama dun yemeklerim bugune de kaldi demistim zaten 2 gun yemek derdm olmaz diye cok sukur . Esim islak kek istedi aksamustu onu yapicam smdide domates aldim dun 5 kg onu menemenlik yapip buzluga koyacagim boyle zaman zaman alir yaparim diye dusundum gecen sene eylul gbi yapmistim ama bi anda cok kilodan yapmaktansa boyle dusndm bu sene . Hatta patlican kirmizi biber kozleyip koymakta istiyorum ama kismet bakalim dondurucum yok cok yerim olmaz
Selamun aleykum kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
@balpamuk
Afiyet olsun canım. Sıcaktan mı uyumadıSelam kızlar dün tavuk vardı , çocuklara bide yanına bol domatesli bulgur pilavı yaptım.
Bizde eşimle peynir ekmek yedik.cidden cokk sıcak cay bile içemedik ayranla.
Bugunede bi fikrim yok bulgur var gene cocuklara , ıslak kurabiye yapcam kac gundur latteyle ikisini canm istiyortabi halim olursa. Uyumadık bugun dogru duzgun daha ayagımda sallıyorum
menümSelamun aleykum kızlar. Bugün davetliyim
Yarım ha yarım hava
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Menu yok yemek yok huni ile oturuyorum :))Selamun aleykum kızlar. Bugün davetliyim
Yarım ha yarım hava
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Türlü ve pirinç pilavı yaptım canım yanına cacık ta eklersem ohh misSelamun aleykum kızlar. Bugün davetliyim
Yarım ha yarım hava
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?