- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.061
Öğlen çocuklara döner yaptım.member: 914595"]
Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun.
Dün eşimin isteği üzerine semiz otu yemeği de yaptım. Bugün de tavada türlü yapacağım inşallah. Yanına da karpuz. Allah bereket versin
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Evet canım. Gecen sene çok yaptım onlardan.Sagol cnm
Biskuvi ile oyle toplar yapiyorum ben harika oluyor denedinmi hic yag sut biskuvi kakao basit ama etkili
Evet canım eşim erken geldiği için geçmemişti daha isteğimSenin de ellerine sağlık canım. Yaptın mı pilav
Yani,Evet canım eşim erken geldiği için geçmemişti daha isteğimKızda seviyor diye yaptım. Salata da yaptım. Üstüne de baklava + dondurma yedik.. yeşil çay içmeliyim hemen
Şimdi kahve yapıp TV karşısına yayıldımYani,
Onca şeyin üstüne yeşil çay mükemmel bir fikir
Bu daha da çarpıcı olduŞimdi kahve yapıp TV karşısına yayıldımyeşil çayı yatmadan içeceğim sabaha kadar eritsin yediklerimi
İki gün de evde dinlencem. Menümü açıklıyorum sebzeli köfte, acılı ezme yanına domates soslu makarnaB
Bitti mi tatil
Ne çabuk geçti.
Haklısın canım.İki gün de evde dinlencem. Menümü açıklıyorum sebzeli köfte, acılı ezme yanına domates soslu makarna
Sebzeli köfteyi daha önce de söylemiştim kıymaya kırmızı biber havuç sarımsağı robottan geçirip yoğuruyorsun sonradan haşlanmış Mısır da ekleniyor. Ekmek, soğan ve yumurta zaten var. Bu ve acılı ezme tarifim kevserin mutfağından. Tavsiye ederim ikisi de çok beğenildi.Haklısın canım.
Menü şahane olmuş bu arada
Siz tam sebze yerindesinizÖğlen çocuklara döner yaptım.
Akşama da mantar sote yapacam.oğlum ısrarla kaşarlı pide yapma dedi bende vazgeçtim. Biraz daha sebzeye yönelmeliyim
Ben daha yemeden beğendim kızSebzeli köfteyi daha önce de söylemiştim kıymaya kırmızı biber havuç sarımsağı robottan geçirip yoğuruyorsun sonradan haşlanmış Mısır da ekleniyor. Ekmek, soğan ve yumurta zaten var. Bu ve acılı ezme tarifim kevserin mutfağından. Tavsiye ederim ikisi de çok beğenildi.
Sağol canım öyle ama aslında bendede biraz suç var.kabak yemeği yaptığımda eşim yemezde çocuklar yiyor kendim canım istemiyor yapmıyorum.Siz tam sebze yerindesiniz
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım. Mangal mi yapacaksınızGünaydın kızlar :) aylar üstüne bugün misafir gelecek bana. Eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşi. Önce biraz tedirgin oldum ama bizim genişce bir terasımız var. Oraya ayarlarım dedim sosyal mesafeyi falan da.
Neyse menümü söyleyeyim
Tavuk/köfte karışık ızgara
Sebzeli Pilav
Cacık
Sigara böreği
Ortaya da Zeytin yağlı barbunya
Benim dünden var yemeklerim esimin meşhur yemekleri kuru fasulye pilav, bide patlıcan biber et karısık yeemgimSelamun aleykum kızlar. Bugün temizlik yapıyorum. Yemekler de eşimden. Köy tavuğu bulgur pilavı ve salata
Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Afiyet şifa olsun canım.Benim dünden var yemeklerim esimin meşhur yemekleri kuru fasulye pilav, bide patlıcan biber et karısık yeemgim
Sağol canım sizede afiyet bal olsunAfiyet şifa olsun canım.
Yok canım. Ben biraz virüsten korkuyorumKolay gelsin canım. Mangal mi yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?