• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukların canı klasik kahvaltı istemedi bende mayasız kafama Göte hiçbir tarife uymadan poğaça yaptım. Çok güzel olmuştu yedik
Akşama da kıymalî ve kaşarlı pide yapacam
Dün akşam cocuklarin canı tatlı şeyler çekti bende puding yaptım gece 11bucuktu
Sen diyete girdiğinden beri çocuklar sürekli bir şeyler istiyor kız 🤣🤣🤣

Sen diyete girdiğinden beri çocuklar sürekli bir şeyler istiyor kız 🤣🤣🤣
Aynen.öf itiraf edeyim çok sıkıldım diyetten. 3 hafta oldu 2 kilo gitti tamam durdu.öf hergün aç yat sabah kalk ya 100 gram gitsin ya gitmesin.çok bunaldım ya.resmen iskence.
Sabahki yazdığım menüyü oğlum istemedi illa sulu patates yap dedi.bende yaptım. Yanınada pirinç pilavı yaptım.

Aynen.öf itiraf edeyim çok sıkıldım diyetten. 3 hafta oldu 2 kilo gitti tamam durdu.öf hergün aç yat sabah kalk ya 100 gram gitsin ya gitmesin.çok bunaldım ya.resmen iskence.
Sabahki yazdığım menüyü oğlum istemedi illa sulu patates yap dedi.bende yaptım. Yanınada pirinç pilavı yaptım.
Seni üzmek için söylemedim 😔😔

Afiyet olsun canım🥰benim de pilavim ve yeşil fasulyem var dünden,birde pisi yapmistim o var ,valla başka bişey yapsammi bilmiyorum belki salata yaparım ,bide tatlı yeter😉

Afiyet olsun canım🥰benim de pilavim ve yeşil fasulyem var dünden,birde pisi yapmistim o var ,valla başka bişey yapsammi bilmiyorum belki salata yaparım ,bide tatlı yeter😉
Eline sağlık canım. Allah bereket versin, daha ne yapacaksın 🤩🤩

Hayırlı cumalar canım🤲🤲🤲

Bizim menüde

Tavuklu Şehriye çorbası
Patates salatası
Domates soslu makarna
Çoban salata😋😋😋😋

Back