Bende dün kabak uedim daha bugün ne yapsam diye düşünüyorum

Canım ben sadece tavuklu şehriye çorbası yaptım. Eşim karpuz peynirle besleniyor. Kalıyor yemekler.. yazın çorba candır:))

Sabah çocuklara krep yaptim. Kendime de omlet
Aksam çıtır tavuk yapacam Marine ettim ama oģlen kısır yaptım yerler diye ikiside yemedi.dolapta barbunya da var.o yüzden belki çıtır tavuğu yarına erteleyebilirim yada yaparım. O anki psikolojime bağlı. Zaten bugün çocuk lar beni uzduler. Aslında ceza verip yapmamam lazım çünkü çok seviyorlar

Hayırdır ne oldu

Hayırdır ne oldu
Oğluma ders çalış dedim.bir sürü şey saydı. Herşeyde beni suçluyor.teşvik etmiyormuşum.halbuki ne kadar konuşuyorum. Oğlum oku diye.anlatıyorum sürekli. Son zamanlarda ders konusunda beni sućlayarak rahatlama ya çalışıyor. Ama konuşmicam.küstüm

Okul da sınav da bitti. Neden çalışmasını istiyorsun ki?
Hem bence hiçbir şey söyleme. Insanoğlu denilenin zıddını yapmaya bayılır.

Yaaaaa hamile misin çok mutlu oldum canım❤❤❤❤

Korkma korkma ben hep diyorum kızım 2 yaşına gelirse rahatlarım herkes 3 diyorrrrr

Resim atsana özelden göreyim cadı yı

Evet canımm çok sağol Rabbime sonsuz şükürler olsun Hamileyim daha keseyi görmedik inşallah görürüz bana dua ederseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…