- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.861
Gerçekten çok doğru şimdi yine idare ediliyorlar büyünce zapt etmesi zor oluyorBüyüdükçe dertleride büyüyor diyorlar haklılarmış
Bende dün kabak uedim daha bugün ne yapsam diye düşünüyorumSelamun aleykum kızlar. Yemeğimi yaptım. Kıymalı kabak yemeği
Makarna da yapacaktım ama sular kesik
Gelince yaparım artık. Eee siz nasılsınız neler var neler yok ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Ela dan ziyade beni kıskanıyor onu annesine aldırıyor kendi benim kucağıma geliyor oynuyorGerçekten çok doğru şimdi yine idare ediliyorlar büyünce zapt etmesi zor oluyor
Kızzzzzzz minnoş yiğenin nasıl kıskanıyor mu ela yı
Yok canım eşim istediNazar ettim sana
Oyyyyyy cadıya bak senEla dan ziyade beni kıskanıyor onu annesine aldırıyor kendi benim kucağıma geliyor oynuyor
Canım ben sadece tavuklu şehriye çorbası yaptım. Eşim karpuz peynirle besleniyor.Selamun aleykum kızlar. Yemeğimi yaptım. Kıymalı kabak yemeği
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Sabah çocuklara krep yaptim. Kendime de omletSelamun aleykum kızlar. Yemeğimi yaptım. Kıymalı kabak yemeği
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Normalde kışın daha çok zorlanirdim ama bu sefer yazın zorlandımBende dün kabak uedim daha bugün ne yapsam diye düşünüyorum
Ellerine sağlık canım. Benim de çorba yiyesim olmuyor yazınCanım ben sadece tavuklu şehriye çorbası yaptım. Eşim karpuz peynirle besleniyor.Kalıyor yemekler.. yazın çorba candır:))
Hayırdır ne olduSabah çocuklara krep yaptim. Kendime de omlet
Aksam çıtır tavuk yapacam Marine ettim ama oģlen kısır yaptım yerler diye ikiside yemedi.dolapta barbunya da var.o yüzden belki çıtır tavuğu yarına erteleyebilirim yada yaparım. O anki psikolojime bağlı. Zaten bugün çocuk lar beni uzduler. Aslında ceza verip yapmamam lazım çünkü çok seviyorlar
Ben kendime kabak pişirdimNormalde kışın daha çok zorlanirdim ama bu sefer yazın zorlandım
Erkencisiniz. Afiyet olsun canımBen kendime kabak pişirdim
Çocuklara patates kizarttim
Birde mercimek çorbası yaptım :))
Yedik bile
Oğluma ders çalış dedim.bir sürü şey saydı. Herşeyde beni suçluyor.teşvik etmiyormuşum.halbuki ne kadar konuşuyorum. Oğlum oku diye.anlatıyorum sürekli. Son zamanlarda ders konusunda beni sućlayarak rahatlama ya çalışıyor. Ama konuşmicam.küstümHayırdır ne oldu
Bu kızlar fena bacım biz onlara yetişemeyizOyyyyyy cadıya bak sen❤❤❤❤
Okul da sınav da bitti. Neden çalışmasını istiyorsun ki?Oğluma ders çalış dedim.bir sürü şey saydı. Herşeyde beni suçluyor.teşvik etmiyormuşum.halbuki ne kadar konuşuyorum. Oğlum oku diye.anlatıyorum sürekli. Son zamanlarda ders konusunda beni sućlayarak rahatlama ya çalışıyor. Ama konuşmicam.küstüm
Yaaaaa hamile misin çok mutlu oldum canım❤❤❤❤
Korkma korkma ben hep diyorum kızım 2 yaşına gelirse rahatlarım herkes 3 diyorrrrr
Resim atsana özelden göreyim cadı yı
Ben de çok yorgunum zorla yapıyorum
İnşallah canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ederEvet canımm çok sağolRabbime sonsuz şükürler olsun Hamileyim daha keseyi görmedik inşallah görürüz bana dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?