- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.741
SelamlarSelamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun.
Bugünkü menüm şehriyeli yoğurt çorbası, tavuk, pilav, karpuz
Gelsin menüler
Hepinizi öpüyorum
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Aynen canım mesela bir örnek vereyim bu kış terlik giyemedim ayağımdayken yemeye çalışıyorduYiyorum kaçırmam bu fırsatları tombul tombuldesene o zama vay halime dur etme yapma annesi dicem
Yerine yerimEllerini keşfediyor annesi❤❤❤
O minnak elleri yerimmmmmmmm
Nasi ac biraktiysan terligi yiyo yavrumAynen canım mesela bir örnek vereyim bu kış terlik giyemedim ayağımdayken yemeye çalışıyorduonları derken aynı anda peşinden koşacaksın birde hazır ol yani
Yok kuzum ya bizde illet gaz varya üstüne kabızlık oldu dişlerde car tabi gerçi şuan diş en masumu kaldıKıyamam yaaa
Sıcaktan mı uyumadı acaba
Bugün mangal günüSelamun aleykum günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun.
Bugünkü menüm şehriyeli yoğurt çorbası, tavuk, pilav, karpuz
Gelsin menüler
Hepinizi öpüyorum
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Afiyet olsun canımGünaydın canım.. eline sağlık.. biz dün dayanamayıp yemeği yedikbugünde kıymalı pide yapasım var ama.. bakalım kısmet artık
Afiyet olsun canımAleyküm selam. Hayırlı cumalar. Bende bugün bulgur pilavı, cacik, salata düşünüyorum.
Afiyet olsun canımŞehriye çorbası ve ekmek paparasi kalan ekmekler var çıksın diye
Ellerine sağlık canımGünaydın
Hayırlı cumalar
Büyük kızım pastırmalı yumurta istiyor onu yapacam yemek niyetine yanına da terbiyeli şehriye çorbası
Kendime de ton balıklı salata
Normal canım. Hatta belli bir zaman sonra üstünü başını battaniyesini emecekGüzel hanımlar oglum 2.5 aylık şu sıralar ellerini çok emiyo ben çekiyorum o götürüp emiyo bayada iştahlı yani gören der ac bu çocuknormal mi bu durum.
Bu ayda gaz olmaması lazımYok kuzum ya bizde illet gaz varya üstüne kabızlık oldu dişlerde car tabi gerçi şuan diş en masumu kaldı
Yaşına kadar bile devam edebilirmiş canım arkadaşın bebeği 8.aydan sonra düzeldiBu ayda gaz olmaması lazım
Ellerine sağlık canım. Cacık soğuk soğuk güzel giderHayirli cumalar kizlar
Taze fasulye makarna yapacgm ben belki cacikta yaparm trilecem bugune de yeter
Gel bacım soğutmaBeni de bekle
Probiyotik kullandın mı hiçYaşına kadar bile devam edebilirmiş canım arkadaşın bebeği 8.aydan sonra düzeldi
Ellerine sağlık canım. Yapıp da yememek de işkence gibi kızSelamlar
Bugün ćarsaf böreği (kol böregi tarzinda)yapacam
Islak kurabiye yapıcam. Bugün hamurisi günü. Bende ucundan bakarım tatları na ne yapayım. Ben diyetteyim diye pasta börek yapmasam olmaz.2 tane cücügum var dimi
Bu arada bende seni öpüyorum caanim
Keşke içseler, çorba çok faydalı ama içmiyorlarsa kendini yıpratma.Erişte pilavı, tavuk ızgara salata çorba yok içende yok. Sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?