- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.501
Bizde daha kötüsü var canım pazar pazar 6buçukta uyanmak gibi.. 8buçukta kahvaltidaydık. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz uykumuzaet haşlama yapacağım yanına belki bulgur pilavı da yaparım.
Bizde daha kötüsü var canım pazar pazar 6buçukta uyanmak gibi.. 8buçukta kahvaltidaydık. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz uykumuzaet haşlama yapacağım yanına belki bulgur pilavı da yaparım.
En güzeli.Bizde erkenciyiz ama naptın çocuğu eşime verdim ben geri yattım
Bende et haşlama ve bulgur pilavı yapacam
Kız napim ondaki enerji bende yokEn güzeli.
Kolay gelsin canım
Yaaaaa tam da aklımdan geçiyordunBizde erkenciyiz ama naptın çocuğu eşime verdim ben geri yattım
Bende et haşlama ve bulgur pilavı yapacam
Daha iyiyiz kuzum uğrayamadım uzun süre buralara, bizim kız dişler bile çıkardı ama hala gazdan çekiyoruz ara ara, eve yeni taşındım yerleşmek falan öldüm resmen, he bide bizim kızın kafasında geçen aylar su fazlalığı oldu doktor telaşım oldu eşimde yoktu 10 gün oldu geleli tek başıma cehennemi yaşadım resmen bir nefeste anlattımYaaaaa tam da aklımdan geçiyordun❤❤❤
Nasılsın canım minnoş nasıl❤
Ya kuzum benim kocaman olmuş dişlenmiş bileDaha iyiyiz kuzum uğrayamadım uzun süre buralara, bizim kız dişler bile çıkardı ama hala gazdan çekiyoruz ara ara, eve yeni taşındım yerleşmek falan öldüm resmen, he bide bizim kızın kafasında geçen aylar su fazlalığı oldu doktor telaşım oldu eşimde yoktu 10 gün oldu geleli tek başıma cehennemi yaşadım resmen bir nefeste anlattım
Sen nasılsın prenseslerim nasıl❤
7 aylık olduk teyzesi 6yla beraber başladık şuan 4lediYa kuzum benim kocaman olmuş dişlenmiş bile
Aaaaaa neden öyle olmuş ki inşallah bir sıkıntı yoktur
Annen filan yokmuydu canım yardımcı olacak
Benim kızlar da iyi çok şükür küçüğüm 2 yaş sendromunu bile doya doya yaşıyorrrrrr
Ohhhhh canım neyse ki sıkıntı yokmuşş7 aylık olduk teyzesi 6yla beraber başladık şuan 4ledi
Annem yanımdaydı ama o da oruçlu iki eve yetişiyordu sadece yanımda oldu yemek getirdi sağolsun o bile üstümden yük aldı ama gece gündüz çocuk ve ev bayağı yordu
Bizimkinin beyin içinde değişmiş su kuzum zarın dışında fazlalık vardı tomografi falan da çekildi kanalları açıkmış şükür bu ayda normal çıktı ölçümleri bir sıkıntı yok ama geçen ay sıkı takip şu bu dediler korktum neredeyse adana ya geliyordum yasaklarda
Yaa sen o kadar büyüdün mü teyzem2 yaş sendromu ne demek ya kocaman kız olmuş maşallah ergen gibi oluyorlarmış Allah yardımcın olsun kuzucum
Selamun aleykum günaydın kızlar.
Pazar pazar saat sekizde uyanmak
Neyseki bugünkü yemek eşimden.. Menüyü ben de bilmiyorum. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
7 aylık olduk teyzesi 6yla beraber başladık şuan 4ledi
Annem yanımdaydı ama o da oruçlu iki eve yetişiyordu sadece yanımda oldu yemek getirdi sağolsun o bile üstümden yük aldı ama gece gündüz çocuk ve ev bayağı yordu
Bizimkinin beyin içinde değişmiş su kuzum zarın dışında fazlalık vardı tomografi falan da çekildi kanalları açıkmış şükür bu ayda normal çıktı ölçümleri bir sıkıntı yok ama geçen ay sıkı takip şu bu dediler korktum neredeyse adana ya geliyordum yasaklarda
Yaa sen o kadar büyüdün mü teyzem2 yaş sendromu ne demek ya kocaman kız olmuş maşallah ergen gibi oluyorlarmış Allah yardımcın olsun kuzucum
Iyisin canım bugünSelamun aleykum günaydın kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Bide kucak sevdası olmasaydı tekken daha rahat yerleştirdim işte kuzu bu gaz olayı gerçekten zormuşOhhhhh canım neyse ki sıkıntı yokmuşş
Yemek yapmak bile büyük yük azaltıyor canım
Ama küçük çocukla ev yerleştirmek filan zor olur ama neyse ki yürümüyor yürüseydi daha da zor olurdu
Aynen valla gerçi benim cadı doğdu doğalı ergen gibi takılıyor
Bizim ikimizde de o enerji yok. Bir gün pilimiz bitecek de Allah sonumuzu hayretsin.Kız napim ondaki enerji bende yok
Sağol canım
İşim ancak bitti fırında tüm tavuk, pilav ve yanına 5 dakikada mikrodalgada pişen cheesecake. Tarif çok pratik, çocuklar bayıldı. Mutlaka deneyin kızlar kevserin mutfağından...Selamun aleykum günaydın kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?