Bizde de öyle oluyor. Geç kahvaltı yapıyoruz, 3 4 civarı yiyoruz. Gece acıkıyoruz
Esime sordum acikmadim bisey yapma dedi yapmadjm kizima da corba vardi zaten
Biraz yuruduk geldik ay oyle ozlemisim ailece yurumeyi bileee ama yaknda mahrum kalacagiz gbi gorunuyor vakalar artmis

Bizde sahile gittik ne zamandır böyle oksijen almamistik.eve geldim Bayılacak gibi olduk hepimiz.çok yoruldum. Halbuki dolaştık yani ve arabayla gittik

Evet yaa her şeye saldırdılar
Eve geldik yorulmusuz.domates soslu makarna yaptım yanına dün yaptığım yoğurt. Ay öyle bi tatlı geldiki makarna.bu günü kurtardım.darısı yarına. Şimdi çocuklar yine aciktı. Fırına kek sürdüm birazdan pişer yesinler

Bizde sahile gittik ne zamandır böyle oksijen almamistik.eve geldim Bayılacak gibi olduk hepimiz.çok yoruldum. Halbuki dolaştık yani ve arabayla gittik
Uzun süre temiz hava alamadik. O yüzden çarpıyor sanırım. Benjmde dönüşte baş ağrım başladı. Biraz çıksak alışırız aslında:)) inşallah yasakların olduğu şartlara geri dönmeyiz..

Afiyet şifa olsun canım

Bizde daha kötüsü var canım pazar pazar 6buçukta uyanmak gibi.. 8buçukta kahvaltidaydık. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz uykumuza et haşlama yapacağım yanına belki bulgur pilavı da yaparım.

Hayirli mutlu pazarlar
Yeni kalktik kahvalti hazirliycam
Aksama da yemek yapmayacagim dogmgnu var kuzenimin kizi icin oraya davetliyiz zaten tek davetli biziz birde bi komsusu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…