Çok sevindim kız
Allah muhabbetinizi artırsın

Vayyy
Arada bir yapmak lazım
Ben hep yapiyorum da korona gireli biraz aksadi annemler memlekete gdnce de yapamam bi sure onlar gidene kdr firsatlari degerlendrmem lazij

Okdr iyi geldiki dun kuafore gittim kaslarmi aldirdim, yatak odama yolluk aldim , mutfagma ufak tefek biseyler aldim yuruyus yaptim baya . Aksam da boya bitti esimle temizledik babam da yardm ettti biraz kizim annemdeydi o esnada hallettik bin sukur ince tozlanan yerleri siliyorum bugunde, camasir yikiyorum ortu paspas vs ne varsa . Boya temizlik derdi Ann nem hakikaten dogruymus

Selamlar. Mercimek çorbası yapıyorum simdi. Benim dunden biraz köfte harcım kaldı hepsni kızartmamştm eşim yemedi. Bugun onlari yuvarlayip fırına patatesli yapiyim diyorum.
Kizartmama gerek var mı acaba hiç kızartasm da yok ya kendime kısır yapabilirim bide. Pudingli biskuvili pasta da yaptım. Böyle işte

Selamun aleykum kızlar. Ev taşıdığımız için hepinize tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. Komşu yüzünden taşınıyoruz. Ev kendi evimizdi satılığa çıkarmıştık satılmadı maalesef.
Yeni eve yerleşene kadar da yemek yapamayacağım. Ama fırsat buldukça etiketleyeceğim sizi.

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Annemlerde komşu yüzünden satmışlardı evlerini ev alma komşu al diye boşa demiyorlar

Rabbim kolaylık versin canım

Menümüz annemden mangal

Allah yardımcın olsun canım

Aleyküm selam :)
Bizde bulgur pilavı yayla çorbası patlıcan yemeği vardı yedik akşam yemeğimizi çok şükür erkenden :)

Kolay gelsin canım Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşallah
Bizim de dışarıda işlerimiz vardı onları hallettik. Gelince acil yoğurtlu makarna ve tarhana çorbası yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…