- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.161
Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Kız kalaydın ya biraz dahaKolay gelsin canım bende yeni dondurucu aldım o gelince buzdolabının dondurucusunu bi temizleyecem
Ben dün annemden geldim yemeğimi ondan getrdimyemek derdim olmasın bugün diye kuru fasulye, pirinç pilavı, et kavurma var
Tahmin edebiliyorumDüşünmelerdeyim. Dün akşam ıspanıklı, peynirli gözleme yaptım yanınada çay güzeldi. :)
Kolay gelsin kuzucum.Kolay gelsin canım bende yeni dondurucu aldım o gelince buzdolabının dondurucusunu bi temizleyecem
Ben dün annemden geldim yemeğimi ondan getrdimyemek derdim olmasın bugün diye kuru fasulye, pirinç pilavı, et kavurma var
Ooo kolay gelsin çayım...hadi sonunda boyanıyor ev...Bizde boya almaya gidiyoruz evim boyanacak yarin buyuk ihtimal bugun yemek skntim olmayabilir annemlerde kalacagm ya bugun ya yarin
Kolay gelsin canımBizde boya almaya gidiyoruz evim boyanacak yarin buyuk ihtimal bugun yemek skntim olmayabilir annemlerde kalacagm ya bugun ya yarin
Bende yavaş yavaş yapıyorum temizliği. Ben buzdolabını temizlicektim dolap bozulunca gerek kalmadı yeni aldık. Diyorum keşke hiç temizlemesek yeni alsakSelamun aleykum kızlar. Yaz temizliğine başladım diyeyim. Bayağı işim var. Bir de buzluğa boşaltıyorum temizlemek için. Biraz nohut buldum. Toygo çorbası yapıyorum. Bir de haşlama patates yapacağım inşallah. Kolaya kaçtım biraz.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Allah iyiliğini versinBende yavaş yavaş yapıyorum temizliği. Ben buzdolabını temizlicektim dolap bozulunca gerek kalmadı yeni aldık. Diyorum keşke hiç temizlemesek yeni alsakćig köfte yapacam bol yeşillik domates salatalık ayran.iyi gider
Kolay gelsin canım bende ufak ufak toplanacaklari topluyorum sonra camlar falan yapılacak.. sabahtan taze fasulye yaptim. Yanına kıymalı kuskus makarna yapacağım.Selamun aleykum kızlar. Yaz temizliğine başladım diyeyim. Bayağı işim var. Bir de buzluğa boşaltıyorum temizlemek için. Biraz nohut buldum. Toygo çorbası yapıyorum. Bir de haşlama patates yapacağım inşallah. Kolaya kaçtım biraz.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ne kadar sevinmiştir kuzu. Çok iyi yapmışsınız.Kolay gelsin canım bende ufak ufak toplanacaklari topluyorum sonra camlar falan yapılacak.. sabahtan taze fasulye yaptim. Yanına kıymalı kuskus makarna yapacağım.
Biz kızı 2 haftadır izin günlerinde çıkartamadık dışarıya o yüzden bugün ufak bir kaçamak yaptık. Yakınınızda kırsal yerler var oraya gittik. Dağ kekiği topladim. Kahvaltılık zeytinyağlı salamurasinı yapacağım.
Selamun aleykum kızlar. Yaz temizliğine başladım diyeyim. Bayağı işim var. Bir de buzluğa boşaltıyorum temizlemek için. Biraz nohut buldum. Toygo çorbası yapıyorum. Bir de haşlama patates yapacağım inşallah. Kolaya kaçtım biraz.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ellerine sağlık canım. Menü şahaneDün kemikli mercimek çorbası
Peynirli makarna
Salata
Yaptım
Sabah da tava böreği yaptım kahvaltıya
Akşama dünden çorba var
Çökertme kebabı yapacam yanına da
Salata
Herkese afiyet olsun
Üfffff yaaa vallahi senin eşinin ailesine gıcık oluyorum canım kusura bakmaSelam kzlar. Ben bugun makarna yogurlayacagım. Kv gil bizim arsaya mangal yakmaya gidecekmis sizde gelirsnz blmem ne dediler sbah . (İnek bakıyolar hergun ordalar zatende)
Eşim tutturdu gideriz diye. Hayır dedim gitmycem. Oda büyük konuştu konuştu durdu. küserse küssün. Umrumdada degil büyük görümcemi filanda cagırmışlar. isleri güçleri laf sokmak gıcık etmek gitmiycem onlarla aynı ortamda ve orda olmak istemiyorum. Hastayim dicem. Sinirden çatlıycam ya yer bizim sözde ama herşeyiyle onlar sahiplenmiş bide milleti toplayıp mangala gidiyolar gitsinler eşime dedm gidersem geri gelmek nasip olmasn sen gidiyosan diycek sözüm de yok tutup sürükleseler de oraya onlarla gitmemm dedim.fesleğencim sen az cok biliyosun konularımdan. Her fırsatta orayla ilgili laflarini . daha geçen iftara gittim de burnumdan geldi alttan alttan laf sokmalari bilmem neleri. Hele o büyük görümcemin hareketleri sinir etti. O gunden beri eşime dedim onlarla aslaa gitmem oraya diye.
Eşimle aram acılcak ama yapcak bişiy yok.
Böyle işte bugun sinirliyim dertliyim kızlar. Borcunu biz cektik sefasını sürüyolar işte banada havasını atıyolar. ama gitmeyeceğim vermiycem fırsat ..
Hani eşin onlarla konuşmuyordu, hani onları eve alma görüşme konuşma diyorduSelam kzlar. Ben bugun makarna yogurlayacagım. Kv gil bizim arsaya mangal yakmaya gidecekmis sizde gelirsnz blmem ne dediler sbah . (İnek bakıyolar hergun ordalar zatende)
Eşim tutturdu gideriz diye. Hayır dedim gitmycem. Oda büyük konuştu konuştu durdu. küserse küssün. Umrumdada degil büyük görümcemi filanda cagırmışlar. isleri güçleri laf sokmak gıcık etmek gitmiycem onlarla aynı ortamda ve orda olmak istemiyorum. Hastayim dicem. Sinirden çatlıycam ya yer bizim sözde ama herşeyiyle onlar sahiplenmiş bide milleti toplayıp mangala gidiyolar gitsinler eşime dedm gidersem geri gelmek nasip olmasn sen gidiyosan diycek sözüm de yok tutup sürükleseler de oraya onlarla gitmemm dedim.fesleğencim sen az cok biliyosun konularımdan. Her fırsatta orayla ilgili laflarini . daha geçen iftara gittim de burnumdan geldi alttan alttan laf sokmalari bilmem neleri. Hele o büyük görümcemin hareketleri sinir etti. O gunden beri eşime dedim onlarla aslaa gitmem oraya diye.
Eşimle aram acılcak ama yapcak bişiy yok.
Böyle işte bugun sinirliyim dertliyim kızlar. Borcunu biz cektik sefasını sürüyolar işte banada havasını atıyolar. ama gitmeyeceğim vermiycem fırsat ..
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım. Menü şahane
Sağol canım benimHayırlı olsun canım güle güle kullan. Kız kalaydın ya biraz daha
Dönüşte arabaya binmeyeceğim diye ağladı. Özlemiş dışarıyı kuzum.Ne kadar sevinmiştir kuzu. Çok iyi yapmışsınız.
Yemeklerde hazır, daha ne olsun
Sağol canım bende cekmeceli aldım bosch'dan aldim henüz gelmedi bekliyorumKolay gelsin kuzucum.
Ben de çekmeceli bir dondurucu düşünüyorum. Hangi marka tercih ettin. Aklımda Boch ve Uğur var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?