İnşallah hepimiz veririz canım. Bide ben sevmediğim şeyleri yiyince mutsuz oluyorum. Az olsun ama sevdikleri mden olsun diyorum
Diyet yemeklerini bende yiyemem zaten. Normal sebze ve et yemeklerinden az yiyip hamur işini kestim mi veriyorum. Protein ağırlıklı olacak şekilde kalori hesabı yapıyorum. Sınırı geçmeden istediğimi yiyorum. En kolayı bu geliyor bana. Az da spora vakit ayirabilsem güzel olacak..

İnşallah canım. İnsallah istediğimiz kilolara geliriz

Bizde de ev halkı makarnayı yoğurtlu sever.
Ama makarnadan ıspanaklı kol böreğine atlamak da bayağı hızlı bir geçiş olmuş.

Bizde de ev halkı makarnayı yoğurtlu sever.
Ama makarnadan ıspanaklı kol böreğine atlamak da bayağı hızlı bir geçiş olmuş.
Öğleden sonra tam olarak uyandım enerjim yerine geldi
bende hamur yoğurma işlemini sevmiyorum aslında makine almayı düşünüyorum kullanan varsa tavsiye alabilirim:)

En sevdiğim menü dünden kalan menüüüüü

Bizim menümüzde de

Şehriye çorbası
Et kavurma
Tereyağlı pirinç pilavı
Salata
Turşu

Hiç kullanmadım ama fiyatları uçmuş.
Evet ya ben modellere bakarken uçtular gözümün önünde 1 ay olmadan 250-300tl arttı bazıları:) karar verip alsaydın kar edecektim

Yemeğe de karar vermedim belki yeşil fasülye olabilir..

Aleyküm selam canımm
Bizimde kahvaltımız yeni bitti eşimim mesaisi gece olduğu için sabah geldi öylr olunca anca uyandık

Bende bugün 3 günlük bir kampa girdim detoks kampı Ece Sarı diye bir yaşam koçu sanırım tam bilmiyorum youtube de denk geldi 3 günde 3 kilo gidiyormuşş

O yüzden benim yemeğim yeşil mercinekli kabaklı maydonozlu bir türlü

Eşime de tavuk çıkardım nasıl isterse öyle pişiririm artık

Herkese kolay gelsiinn

Desene herkes makarna takılmış dünn
Ama artık karbonhidratlara hayırrr
Az önce eşime gözleme yaptım ama benn haşlanmış yımırta yedimm başarabilirim bence

Desene herkes makarna takılmış dünn
Ama artık karbonhidratlara hayırrr
Az önce eşime gözleme yaptım ama benn haşlanmış yımırta yedimm başarabilirim bence
Haşlanmış yumurta gibisi var mı canım bence de başarabilirsin bize de örnek olursun hemde.. sonucu bekliyoruz:))

Haşlanmış yumurta gibisi var mı canım bence de başarabilirsin bize de örnek olursun hemde.. sonucu bekliyoruz:))

İnşallah canım ay valla biraz burnuma kokmadı değil pek işatahım çekmez normal de ama olsunn bakalım bende sonucu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…