- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.901
Diyet yemeklerini bende yiyemem zaten. Normal sebze ve et yemeklerinden az yiyip hamur işini kestim mi veriyorum. Protein ağırlıklı olacak şekilde kalori hesabı yapıyorum. Sınırı geçmeden istediğimi yiyorum. En kolayı bu geliyor bana. Az da spora vakit ayirabilsem güzel olacak..İnşallah hepimiz veririz canım. Bide ben sevmediğim şeyleri yiyince mutsuz oluyorum. Az olsun ama sevdikleri mden olsun diyorum
İnşallah canım. İnsallah istediğimiz kilolara gelirizDiyet yemeklerini bende yiyemem zaten. Normal sebze ve et yemeklerinden az yiyip hamur işini kestim mi veriyorum. Protein ağırlıklı olacak şekilde kalori hesabı yapıyorum. Sınırı geçmeden istediğimi yiyorum. En kolayı bu geliyor bana. Az da spora vakit ayirabilsem güzel olacak..
Çok çok aminİnşallah canım. İnsallah istediğimiz kilolara geliriz
Teşekkür ederimYukarıda yazdığım nednele olabilir. O sayfadan baska bir bildirim almissaniz her sizden bahsedildiginde size bildirim gelmez.
Bana da hamur tutmak zor geliyorYa bende oyleyim hamurisi vs severekte yaparim hic usenmem ama tencere yemegini yapmak dha usencc gelir
Bizde de ev halkı makarnayı yoğurtlu sever.Sağol canım ben makarnayı pek sevmediğimden ona özel soslar falan yapmak zaman kaybı gibi geliyor o yüzden bizim makarnalar genelde düz oluyor. Yoğurtla yeniyor. Bugünde temizliği eşime devredince makarnadan vazgeçtim sararmaya yüz tutmuş ıspanaklarım vardı. Ispanaklı ve patatesli çarşaf böreği yaptım. Uzun bir süre hamur işi yapmaya ara vereceğim kapanış güzel olsun dedim
O1deren87 haklıymışsın canım hem çok güzel oldu hemde oklava ile açmaktan daha kolaymış.
Allah iyiliğini versinBanada hamur isi her yemek ten kolay geliyo.yani yufkayi paketten açacağıma hamuru 5 dakka yogurmak daha kolay geliyo.
Bende böyle bi garibim iste
Öğleden sonra tam olarak uyandım enerjim yerine geldiBizde de ev halkı makarnayı yoğurtlu sever.
Ama makarnadan ıspanaklı kol böreğine atlamak da bayağı hızlı bir geçiş olmuş.
Hiç kullanmadım ama fiyatları uçmuş.Öğleden sonra tam olarak uyandım enerjim yerine geldi
bende hamur yoğurma işlemini sevmiyorum aslında makine almayı düşünüyorum kullanan varsa tavsiye alabilirim:)
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.Dün Patlıcan musakka yaptım
Sulu salata
Yoğurt
En sevdiğim menü dünden kalan menüüüüüSelamun aleykum kızlar. Bugün bayramın son günü.
Bir an önce virüssüz günlerin gelmesi dileğiyle.
Benim dünden kalan yemeklerim var. Onlar bitsin öyle yemek yapmayı düşünüyorum. Siz ne yapacaksın?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Evet ya ben modellere bakarken uçtular gözümün önündeHiç kullanmadım ama fiyatları uçmuş.
Selamun aleykum kızlar. Bugün bayramın son günü.
Bir an önce virüssüz günlerin gelmesi dileğiyle.
Benim dünden kalan yemeklerim var. Onlar bitsin öyle yemek yapmayı düşünüyorum. Siz ne yapacaksın?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Allah razı olsun canım. Gidilecek yer yok, arayacak kimse de kalmadi
Afiyet olsun, kayınvalidenin de ellerine
Evet yaa ne yapacağım diye düşünmek yemek yapmaktan daha zor
Bu arada eşim fikir değiştirdi. Makarna yapacakmış
Haşlanmış yumurta gibisi var mı canımDesene herkes makarna takılmış dünn
Ama artık karbonhidratlara hayırrr
Az önce eşime gözleme yaptım ama benn haşlanmış yımırta yedimm başarabilirim bence
Haşlanmış yumurta gibisi var mı canımbence de başarabilirsin bize de örnek olursun hemde.. sonucu bekliyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?