Anladım canım. Benim kızım da karıştırır ondan normal geldi bana. Dün yaptığımız bir şeyi yarın yapmıştık der mesela.
Seninki küçük canım. Benimki hep yapıyor biz biliyoruz nerden kaynaklandığını maalesef

Seninki küçük canım. Benimki hep yapıyor biz biliyoruz nerden kaynaklandığını maalesef
Allah korusun kız deme öyle. Rabbim bize hayırlı bereketli ömürler nasip etsin biz de evlatlarımızı büyütelim. Başkalarına muhtaç olmasınlar. Hani demistin ya kalbi çok güzel. Kötülük bilmez diye.
Rabbim bir yerden alınca diğer yerden verir. Hem bir şeyin varlığıyla imtihanı yokluğuyla imtihanından daha zordur. Hesabi da zordur. Allah bizden emanetinin hesabını soracak ama senden sormayacak canım.
Ben çok zeki bir çocuktum mesela ama yanlış ellerde ne hale geldim. Anlatsam roman olur yani. Şimdi benim hakkımı Allah anne babamdan sormayacak mı?
O yüzden düşünme böyle şeyler. ❤❤❤

Tabii ki haklısın canım...Aslında onu ben de düşünüyorum ama ne biliim fiilleri filan karıştırınca üzülüyor insan.... her zorlukla beraber kolaylık vardır Allah’a sığınmak lazım tabii ki her daim vesselam....

Benim Msj larım neden görünmüyor
Tatlım özellikle yaptığım bir şey değil. Bildirim geldikçe bakıyorum mesajlara.
Neden bildirim gelmiyor onu anlamadım. kusura bakma hakkını helal et.
Geç de olsa ellerine sağlık canım. Hem yemek için hem temizlik için.

Hayırlı bayramlar kuzum

Yok canım senlik bişe yok.kimse görmuyobende anlamdim. Daha doğrusu gorünmuyo

İnşallah diğer bayramlar bayram gibi gecerde bugünler tarihin tozlu sayfalarında yerini alır
Hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar

Daha güzel günler görmek dileğiyle
E tabi bayram ama yemek yapmaya devam
Kahvaltı için milföy sürdüm fırına pişiyor
Akşamda kıymalî spagetti yapcam

Aminn canım
Kahvaltı eşimden bugün.
Kızım babasından istedi.

Gunaydin canm seninde bayramın mübarek olsun ❤ o günleri sabırsızlıkla bekliyo olcaz

Canım benim birbirimizi tanımasak da bende çokkkkkkk seviyorummmmmmmm

As arkadaşım sabah paçanga böreği haşlanmış yumurta, simit Tatlı olarak dondurma ve sufle eşliğinde İlk kahvaltımızı yaptık. Akşama kadar kimse acıkmaz inşallah. Yemekler uykumu getirdi kahvaltı sofrası bile duruyor hemen yatasım var

Aaaa sen yurtdışında ailen Türkiye de miydi? Allah kavuştursun tez vakitte...

Bu bayram herkes senin gibi canım.
Sen de biz de inşallah güzel bayramlar geçiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…