- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.781
Aleyküm selam bacım. Çorba ve fırında sebzeli pirzola yaptık. Oğlum pek beğenmedi pirzolanın tadını ama. Acısını fazla kaçırmışızSelamun aleykum kızlar.
Sondan bir önceki iftar.-Adel- 29 gitti kaldı 1
Neyse konumuza gelecek olursak,
Eşimden sipariş var yine
İşimi kolaylaştırdı.
Ramazanda pilavım artmıştı, ben de buzluğa attım. Onu çıkarıp çocuklara çorba yapacağım. İftara da tavuklu mantar sote yapacağım inşallah
Siz de neler var neler yok? Şimdiden Allah kabul etsin bacılar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac Hoş geldin canım. Nerelerdeydin?
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Fırında tavuk iyi oluyor da kırmızı et çok iyi olmuyor.Aleyküm selam bacım. Çorba ve fırında sebzeli pirzola yaptık. Oğlum pek beğenmedi pirzolanın tadını ama. Acısını fazla kaçırmışız. Zorla yedirdim. Zaten çok pahalı bu da bahanesi olur bi daha da almayız
Olsun canım . Dolapta ziyan olmasınBen dün akşam sahur için pırasalı ve peynirli börek yapmıştım onlardan kaldı. Yanına da menemen yapıp çayla kahvaltı gibi yapalım diye düşünmüştüm. Ama dolapta geçen haftadan bakla kalmış zeytinyağlı pişiriyorum onu menemeni yapmayabilirim. Karışık bir menü olacak bizde:))
Kaç yıllık evliyiz evimize ilk defa bakla girdi onu da ziyan etmeyeyim dedim. Normalde ikimizde yemiyoruz. Eşime kız için bezelye al dedim gitmiş bakla almışOlsun canım . Dolapta ziyan olmasın
Kaç yıllık evliyiz evimize ilk defa bakla girdi onu da ziyan etmeyeyim dedim. Normalde ikimizde yemiyoruz. Eşime kız için bezelye al dedim gitmiş bakla almışsebzeyle arası bu kadar işte inşallah yeriz:)
Aslında pirzola yağlı ya fena olmuyor ama bizim oğlan tavukçu. Değişik yesin diye alternatif bulmaya çalışıyorum çünkü hep sevdiği şeylerden sürekli yerse de bıkıyor. Hergün iki öğün et yedirmek zorundayım. Zor, çok zorFırında tavuk iyi oluyor da kırmızı et çok iyi olmuyor.
Ne düşündü acep
Benm oglanda etci 4.5 yaşında. Mutlaka kırmızı yada beyaz et yapıyorum günlükAslında pirzola yağlı ya fena olmuyor ama bizim oğlan tavukçu. Değişik yesin diye alternatif bulmaya çalışıyorum çünkü hep sevdiği şeylerden sürekli yerse de bıkıyor. Hergün iki öğün et yedirmek zorundayım. Zor, çok zor...
Aleyküm selam canım. Bende de var o hüzün. Bu sene daha bir çabuk geçti sanki.. Rabbim seneye de kavuştursun inşallahSelamun aleykum kızlar. Bugün ramazanın son günü. Hüzünlendim biraz. Elveda ya şehri ramazan
Inşallah bir dahaki ramazanı görmeyi nasip eder Allah
Ben de son gün şehriye çorbası, köfte patates yapacağım inşallah.
Siz ne düşünüyorsunuz. Şimdiden Allah kabul etsin.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Valla bise anlamadım inşallah bidaki ramazan-ı güzel ağız tadıyla geçiririz.Selamun aleykum kızlar. Bugün ramazanın son günü. Hüzünlendim biraz. Elveda ya şehri ramazan
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Selamun aleykum kızlar. Bugün ramazanın son günü. Hüzünlendim biraz. Elveda ya şehri ramazan
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
[/QUOTE
As canım...Fırında tavuktan kalan göğüs parçaları ile Tavuklu pirinç çorbası yapıcam yanına da pide inşallah.. dondurnamız da var. Allah kabul etsin Allah affetsin bizleri....
Evi süpürdüm sildim şimdi oturdum.Selamun aleykum kızlar. Bugün ramazanın son günü. Hüzünlendim biraz. Elveda ya şehri ramazan
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Aynen... ama benimki otizmli canım diyet yapıyoruzBenm oglanda etci 4.5 yaşında. Mutlaka kırmızı yada beyaz et yapıyorum günlükbabası kılıklı, birde hamuuur hamurun girdiği her yemeği yerler sebzeyi ağızlarına koymazlar
Adana kebabı sen mi yapıyorsun hiç denemedim benGünaydın kızlaaaaar, ramazanı adana kebab, pilav söğüş mantar çorbasıyla ugurlayacağııım
Sizin ev Bahçeli galiba di mi? Çok kebap türü tüketiyorsunuz sankiBugün menü eşimde
Mangalda beyti kebap
Salata
Cola ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?