Aleyküm selam bacım. Çorba ve fırında sebzeli pirzola yaptık. Oğlum pek beğenmedi pirzolanın tadını ama. Acısını fazla kaçırmışız . Zorla yedirdim. Zaten çok pahalı bu da bahanesi olur bi daha da almayız

Fırında tavuk iyi oluyor da kırmızı et çok iyi olmuyor.

Ben dün akşam sahur için pırasalı ve peynirli börek yapmıştım onlardan kaldı. Yanına da menemen yapıp çayla kahvaltı gibi yapalım diye düşünmüştüm. Ama dolapta geçen haftadan bakla kalmış zeytinyağlı pişiriyorum onu menemeni yapmayabilirim. Karışık bir menü olacak bizde:))

Olsun canım . Dolapta ziyan olmasın

Olsun canım . Dolapta ziyan olmasın
Kaç yıllık evliyiz evimize ilk defa bakla girdi onu da ziyan etmeyeyim dedim. Normalde ikimizde yemiyoruz. Eşime kız için bezelye al dedim gitmiş bakla almış sebzeyle arası bu kadar işte inşallah yeriz:)

Kaç yıllık evliyiz evimize ilk defa bakla girdi onu da ziyan etmeyeyim dedim. Normalde ikimizde yemiyoruz. Eşime kız için bezelye al dedim gitmiş bakla almış sebzeyle arası bu kadar işte inşallah yeriz:)

Ne düşündü acep

Fırında tavuk iyi oluyor da kırmızı et çok iyi olmuyor.
Aslında pirzola yağlı ya fena olmuyor ama bizim oğlan tavukçu. Değişik yesin diye alternatif bulmaya çalışıyorum çünkü hep sevdiği şeylerden sürekli yerse de bıkıyor. Hergün iki öğün et yedirmek zorundayım. Zor, çok zor ...

Benm oglanda etci 4.5 yaşında. Mutlaka kırmızı yada beyaz et yapıyorum günlük babası kılıklı, birde hamuuur hamurun girdiği her yemeği yerler sebzeyi ağızlarına koymazlar

Selamun aleykum kızlar. Bugün ramazanın son günü. Hüzünlendim biraz. Elveda ya şehri ramazan
Inşallah bir dahaki ramazanı görmeyi nasip eder Allah

Ben de son gün şehriye çorbası, köfte patates yapacağım inşallah.
Siz ne düşünüyorsunuz. Şimdiden Allah kabul etsin.

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
Efsun64

Aleyküm selam canım. Bende de var o hüzün. Bu sene daha bir çabuk geçti sanki.. Rabbim seneye de kavuştursun inşallah

Bizim yemekleri bugün eşim yapacak ne yapacağını bilmiyorum. Öğrenince size de yazarım:))

Valla bise anlamadım inşallah bidaki ramazan-ı güzel ağız tadıyla geçiririz.
Benim dünden corbam azıcık sac kavurma yanna bise yapcam ama ne bilmiyom

Evi süpürdüm sildim şimdi oturdum.
Evi yemizleyince 1hafta kirlenmese ne var sanki.yarın yine aynı.oğlum şikayet ediyor çok süpürüyormusum. Ama napim yerler tertemiz olmalı
Neyse gelelim konumuza.mantı yapacam akşama. Ramazan gidiyo huzünlüyüm ama ne ramazandan bişe anladım ne de bayramdan bişe anlicaz .kısmet napalim.inşallah orućlarımızı kabul etmiştir Rabbimiz

Benm oglanda etci 4.5 yaşında. Mutlaka kırmızı yada beyaz et yapıyorum günlük babası kılıklı, birde hamuuur hamurun girdiği her yemeği yerler sebzeyi ağızlarına koymazlar
Aynen... ama benimki otizmli canım diyet yapıyoruz Feslegen Kokulu Nane biliyor. Günde iki öğün et yedirmeliyim o zorluyor beni. Bıktı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…