Selammmssss

Bizde de fırında beşamel soslu kaşarlı tavuklu patlıcan yemeği
Pirinç pilavı
Cacık

Taş kadayıf var

Çorbaya karar veremedik daha
Allah kabul etsin canım. Ellerinize sağlık.

Afiyet olsun canım.
Ben de acıktım
Bu ramazan saftım kaydı resmen

Selamunaleykum günaydın kızlar. Nasılsınız?
Hava çok güzel. Bugün çocuklar için 4 saatlik izin var. Çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yemek olarak da yayla çorbası, kavurma, pilav ve cacık yapacağım inşallah. Tatlı olarak da güllaç yapabilirim
Siz ne kaynatıyorsunuz

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
Efsun64

Ben dün çıkarttım durmadida biraz oynadı sitenin içindeki parkta tenhaydi ama bugün çıkartmayı düşünmüyorum ya kalabalık olacağı için durmucak parka gitmek istiyecek buseferde herkez orda olcak ne olur ne olmaz .

Ben hazirlaniyorum 11 olasiya vinnnlayacagim canim cocuklar evde patladi bizlerde oyleysekte

Haklısın canım. Herkes dışarıda olacak.

Canım benim canlı dersim vardı sabah o arada babasıyla çıktılar dışarıya biraz. Öğleden sonra belki biraz da ben çıkartırım 4 saati aynı anda kullanacağız diye bir kural yok sanırım
Yemek olarakta hiçbir şey düşünmedim. Doğaçlama bir şeyler yapacağım gibi

Yemekte bende kararsızım. Geçen çocukları ormana yürüyüşe götürmüştük, burdaki parklarda açıldı. İnsanlar kum hibi kaynıyordu parkta. Hiç tavsiye etmem. Bugun göle götürcem biraz ördeklere bayat ekmek var onları atarız. Temiz havayıda alır döneriz eve :)

Boyle imkan varsa ne guzel tabiki bjzim yok o yuzde mecburen kalabaliga karisiyor insan ama ben tahneyken ciktim parka filanda goturmedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…