- Emoji Skoru
- 53.778
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.381
8.17 de okundu canimNe kadar var iftara
Bi onu yapiyoBak yapıyormuş enişte işte
Sağol canıml kayınvalidem yapıyorAllah kabul etsin canım. Künefe hazır mı yoksa siz mi yaptınız
Bugün kabak yemeği ve bulgur pilavı vardı yoğun günden anca fırsat buldumSelamun aleykum kızlar.
Nasılsınız? Her zamanki gibi çok uykum var
Büyük yatınca küçük uyanıyor küçük yatınca büyük uyanıyor
Eşim uyuyakaldığı için yemekleri ben yaptım
Dünden kalan yemeklerim var. Eşim arpa şehriye pilavı yap dedi. Bugün de yemek işinden yırttı.
Ama eninde sonunda hazırlatacağım o iftar sofrasını
Allah kabul etsin kızçeler. Menüleri alalım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ooo geçmiş olsun. Eğer mastitse ışık duşta masaj ve tarakla göğüsü taramak iyi geliyor. Bide lahana koyan arkadaşlar var eğer ateş falan yapıyorsa antibiyotik kullanman gerekiyor. Bide son zamanlarda birşey canın çekti mi şüphen varsa ondan ye bildiklerim bu kadarEmzirme canım gaz sıkışması değil. Adı mastit mi umma mı ne
Mesajını okuduğumda sıcak su torbasıyla dolaşıyordum uzun uzadıyada tarakla taradım baya yumusattı. Allah razı olsun valla süper yöntemmiş. Canım kete cekmişti yarın ilk iş onu yapıp yemek olacak.Ooo geçmiş olsun. Eğer mastitse ışık duşta masaj ve tarakla göğüsü taramak iyi geliyor. Bide lahana koyan arkadaşlar var eğer ateş falan yapıyorsa antibiyotik kullanman gerekiyor. Bide son zamanlarda birşey canın çekti mi şüphen varsa ondan ye bildiklerim bu kadar
Teşekkür ederiz canım. Senin de anneler günün kutlu olsunGeciktjm ama ezogelin corba ve kabak yemegim vardi yogurtlu makarna yaptm cay faslndayiz afiyet olsn hepinize canlar
Anneler gununuz kutlu olsun bu arada
Ellerine sağlık canımBugün kabak yemeği ve bulgur pilavı vardı yoğun günden anca fırsat buldum
Allah kabul etsinbugün fırında tavuk patates yanında pirinç pilavı vardıı bende de
Teşekkür ederiz canım. Senin de anneler günün kutlu olsunAnneler günü kutlu olsun canlar
Rahatlamana sevindim canımMesajını okuduğumda sıcak su torbasıyla dolaşıyordum uzun uzadıyada tarakla taradım baya yumusattı. Allah razı olsun valla süper yöntemmiş. Canım kete cekmişti yarın ilk iş onu yapıp yemek olacak.
8.17 de okundu canim
İyi geldiğine sevindim canımMesajını okuduğumda sıcak su torbasıyla dolaşıyordum uzun uzadıyada tarakla taradım baya yumusattı. Allah razı olsun valla süper yöntemmiş. Canım kete cekmişti yarın ilk iş onu yapıp yemek olacak.
Sağol canımEllerine sağlık canım
Yemek derdin yok yaniSağol canımbugün yemeklerden artmıştı tekğm yanına salata yapacam o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?