- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.221
Uydurma yemekler çok lezzetli oluyor kızDün iftara yakın biberi yağda kavurup üstüne bi kaç tane domates rendeledim.salća ve sarımsak ta koydum.ya varya muhteşem olmuştu. Eşim ve kızım bayıldılar. Kızım pide ye bana bana yedi.ama az yapmışım. Eşim diyorki çocuklara anneniz güzel yemekleri az yapar zaten diyo
Bugünde aynısindan yapıcam.
Domates çorbası yaptım. Canım çok istiyordu
Yanına biraz patetes te kizqrtabilirim
Yanına cacık ve salata yapıcam. Bende bòyle kizlar
Ben bu ramazan çok uyusugum yaaaBugün pazara cikcagiz ya yetistirrisem kuru fasulye pilav yaparım yada pazardan gelince kahvaltı benim uyusukluguma bağlı
Karışık kızartma, geçenden musakkam var onuda ısıtırım, şehriye çorbası ve çay yapcam. Ne alakaysaSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Dün bulgur pilavı ile patlıcan musakka yapmıştım. Pilâv çok var ama musakka az. Yemekler bitsin diye sadece yayla çorbası yapacağım inşallah. Allah bereket versin
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Kızartmayla da çay güzel giderKarışık kızartma, geçenden musakkam var onuda ısıtırım, şehriye çorbası ve çay yapcam. Ne alakaysa
Deme öyle. Benim çayım iftarda hazır olmazsa duramam benKarışık kızartma, geçenden musakkam var onuda ısıtırım, şehriye çorbası ve çay yapcam. Ne alakaysa
Ya saat geç olmuş oluyorya o yüzden pek demlemiyorum iftardaDeme öyle. Benim çayım iftarda hazır olmazsa duramam benyemeğin hemen ardından 1 bardak içer öyle kalkarım sofradan. Değilse kalkamıyorum zaten
Ancak yazıyorum AÖF sınavlarım var bu günlerde.Selamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Dün bulgur pilavı ile patlıcan musakka yapmıştım. Pilâv çok var ama musakka az. Yemekler bitsin diye sadece yayla çorbası yapacağım inşallah. Allah bereket versin
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Tarhana çorbasını mı yoğurdu yapacaksın? Ben hiç yapmadım daha önceMerhaba kızlar bugun tarhana çorbası yapqcagım ama yogurtlu tarşf bekliyorum
İçli köfte kızarticam ve salata yaparım
Allah kolaylık versin canım.Ancak yazıyorum AÖF sınavlarım var bu günlerde.
Akşam tavuklu çorba, kısır, börek, salata yedik. Çocuklar diyor ki misafir gelince yerdik bunları artık misafir de gelmiyor hayrola...
Diyet yapan küçük oğluma da rüşvet karşılığı kavrulmuş kıyma yedirdikten sonra üstüne glütensiz pizza....
Maşallah canım ellerine sağlıkSelamun aleykum kızlar. Bütün işimi gücümü bitirdim. Yemeklik malzemelerimi de hazırladım. Yazayım dedim.
Tavuğu hafta sonu eşime bıraktım. Soslu yapacakmış. Öyle söyledi. Ben de bugün hafif bir menü olsun dedim. Tarhana çorbası ve pilav üstü et yapacağım inşallah. Yanına salata yoğurt. Allah bereket versin
Şimdiden Allah kabul canlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Teşekkür ederim canım. Size de kolay gelsin.Maşallah canım ellerine sağlıkbiz dünkü sarmayı bugün yapıyoruz yanına salata yada cacık yaparız 2 kişiyiz zaten yeter
Senin yemeklerin kızımın favorisialeykumselam ben daha baslamadim hicbirseyeköfte patates tavuk suyuna corba yapicam ins. afiyet olsun
Afiyet olsun canım.Kolay gelsn biz bugun disardan soyleyecegiz baska islerim var onlarla ilgilenecegm bugun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?