- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.201
DepantolBebeklerde çiş kaka yaparken orada canı yanıyor hiç bekletmeden değiştir derim pişik çok zor hangi kremı kullanıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DepantolBebeklerde çiş kaka yaparken orada canı yanıyor hiç bekletmeden değiştir derim pişik çok zor hangi kremı kullanıyorsun
Günaydın cnm. Ben tavuk çıkarttım. Suyuna çorba yapacağım. Tavuklarını da ya kizartırım yada tavuklu pilav yaparim. Orasına karar vermedim daha.Selamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Dün bulgur pilavı ile patlıcan musakka yapmıştım. Pilâv çok var ama musakka az. Yemekler bitsin diye sadece yayla çorbası yapacağım inşallah. Allah bereket versin
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
SelamlarSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Dün bulgur pilavı ile patlıcan musakka yapmıştım. Pilâv çok var ama musakka az. Yemekler bitsin diye sadece yayla çorbası yapacağım inşallah. Allah bereket versin
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Afiyet olsun canım. Ben de kaç gündür yapacağım bir türlü nasip olmadıGünaydın cnm. Ben tavuk çıkarttım. Suyuna çorba yapacağım. Tavuklarını da ya kizartırım yada tavuklu pilav yaparim. Orasına karar vermedim daha.
İyi olmuş, bugün yemek derdin yokSelamlar
Dün yazdığı şey iptal
Kaynanam iftara çağırdı
Tarhana çorbası
Pilav köfte kaşarlı mantar salata puding yedım
Bugün de iptal ettıgım şeyı yenilecek
Ezogelin çorbası
Çiğköfte
Senden okuyunca aklıma geldi benimdeAfiyet olsun canım. Ben de kaç gündür yapacağım bir türlü nasip olmadı![]()
Günaydın canımSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ben yapamadım ama sana fikir olmuş. Her işte bir hayır vardırSenden okuyunca aklıma geldi benimde![]()
Benim de çok uykum varGünaydın canım
Benim bişeyim yok dün bitti bakalım napcam esime sorcam yineay Bide çok uykum var ya
Bizimki dün 2e doğru uyudu zar zor mama saatlerinde uyanma bilmedi beyefendiBenim de çok uykum var
Akşam 12 de zar zor uyuttum çocukları. Sabah 7 de ayaktalar
Yatın aşağı da.
Bebiş nasıl oldu? Gösterdin mi doktora?
Vallahi yine yemediiiiiYaa üzüldüm bak.Nolcak bu kız böyle
Bizde sarma diye başladık fırında tavuğa karar verdik iftira kadar değişmezse tabiSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Gidince haber ver o zaman.Bizimki dün 2e doğru uyudu zar zor mama saatlerinde uyanma bilmedi beyefendişuan da uyuyo bi tatlı ses cikariyo ki teyzesi aman
Yok daha gitmedik öğleden sora gidecez canm
Bizde sarma diye başladık fırında tavuğa karar verdik iftira kadar değişmezse tabi![]()
Gittik geldik aman bu sağlık ocaklarindakiler bise bilmiyo soruyoz adam akıllı cvp yokGidince haber ver o zaman.
Bana hepsi kolay annem yapıyor ben kıza bakıyorum
Hangisi kolayına gelirse
Dün iftara yakın biberi yağda kavurup üstüne bi kaç tane domates rendeledim.salća ve sarımsak ta koydum.ya varya muhteşem olmuştu. Eşim ve kızım bayıldılar. Kızım pide ye bana bana yedi.ama az yapmışım. Eşim diyorki çocuklara anneniz güzel yemekleri az yapar zaten diyoSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Bugün pazara cikcagiz ya yetistirrisem kuru fasulye pilav yaparım yada pazardan gelince kahvaltı benim uyusukluguma bağlıSelamun aleykum, günaydın kızlar. Nasılsınız?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Gittik geldik aman bu sağlık ocaklarindakiler bise bilmiyo soruyoz adam akıllı cvp yok