• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın cnm. Ben tavuk çıkarttım. Suyuna çorba yapacağım. Tavuklarını da ya kizartırım yada tavuklu pilav yaparim. Orasına karar vermedim daha.

Selamlar
Dün yazdığı şey iptal😅
Kaynanam iftara çağırdı
Tarhana çorbası
Pilav köfte kaşarlı mantar salata puding yedım
Bugün de iptal ettıgım şeyı yenilecek
Ezogelin çorbası
Çiğköfte

Günaydın cnm. Ben tavuk çıkarttım. Suyuna çorba yapacağım. Tavuklarını da ya kizartırım yada tavuklu pilav yaparim. Orasına karar vermedim daha.
Afiyet olsun canım. Ben de kaç gündür yapacağım bir türlü nasip olmadı 😂😂😂

Selamlar
Dün yazdığı şey iptal😅
Kaynanam iftara çağırdı
Tarhana çorbası
Pilav köfte kaşarlı mantar salata puding yedım
Bugün de iptal ettıgım şeyı yenilecek
Ezogelin çorbası
Çiğköfte
İyi olmuş, bugün yemek derdin yok 🤩🤩🤩🤩

Günaydın canım
Benim bişeyim yok dün bitti bakalım napcam esime sorcam yine 🙄 ay Bide çok uykum var ya

Günaydın canım
Benim bişeyim yok dün bitti bakalım napcam esime sorcam yine 🙄 ay Bide çok uykum var ya
Benim de çok uykum var :KK34:
Akşam 12 de zar zor uyuttum çocukları. Sabah 7 de ayaktalar 🤦‍♀️
Yatın aşağı da.

Bebiş nasıl oldu? Gösterdin mi doktora?

Benim de çok uykum var :KK34:
Akşam 12 de zar zor uyuttum çocukları. Sabah 7 de ayaktalar 🤦‍♀️
Yatın aşağı da.

Bebiş nasıl oldu? Gösterdin mi doktora?
Bizimki dün 2e doğru uyudu zar zor mama saatlerinde uyanma bilmedi beyefendi 🤪 şuan da uyuyo bi tatlı ses cikariyo ki teyzesi aman 🤩😍
Yok daha gitmedik öğleden sora gidecez canm

Bizde sarma diye başladık fırında tavuğa karar verdik iftira kadar değişmezse tabi 😅

Dün iftara yakın biberi yağda kavurup üstüne bi kaç tane domates rendeledim.salća ve sarımsak ta koydum.ya varya muhteşem olmuştu. Eşim ve kızım bayıldılar. Kızım pide ye bana bana yedi.ama az yapmışım. Eşim diyorki çocuklara anneniz güzel yemekleri az yapar zaten diyo 😅😅😅
Bugünde aynısindan yapıcam.
Domates çorbası yaptım. Canım çok istiyordu
Yanına biraz patetes te kizqrtabilirim
Yanına cacık ve salata yapıcam. Bende bòyle kizlar

Bugün pazara cikcagiz ya yetistirrisem kuru fasulye pilav yaparım yada pazardan gelince kahvaltı benim uyusukluguma bağlı 😂

Back