- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.121
Aslında önce yiyordu son zamanlar bıraktı. Babası gibi etçi olacak sanırımBenım kız da sevmezdı yemek reisi izledı sevdıispamak yiyince midesi sindiremıyor bence
Sağol canım bezin üstünde açılan mı merak ediyorum bende ama yapabilir miyim bilemedim. Hazır yufkayla yapiverdim. Keşke yese onu da yaparım valla:)Teşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin. Hamur işinde hamaratsın. Geçen el açması denedim. Güzel oldu. Kolay da yapılıyor. Kuzucuk da yer belki ama
Seninkini de Allah kabul etsin canımSelamun aleykum kızlar. Dolapta sebzelerim var. Onlarla kıymalı yeşil mercimek yemeği yapayım dedim. Yanına da arpa şehriye pilavı(inşallah tabiki )
Tatlı olarak da aşure yapmak istiyorum. Bakalım becerebilecek miyim
Şimdiden Allah kabul etsin kızçeler
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
İyi canım yeni evde benden önce komşu yaptı kendineSağol canım piremses nasıl
Ayyyyy evinizde hayırlı olsun canım mutlu günler yaşayın inşallahhhİyi canım yeni evde benden önce komşu yaptı kendine
Senin prensesler nasıl karantina nasıl gidiyor
Aklıma esti birden yapayım dedim.Ay aşuRemi dedinen sevdiğim tatlı .bende ilerki günlerde düşünüyorum. Bende bugün
Yayla çorbası
El açması peynirli fırında kol böregi
Çilekli yaş pasta var.herkese hayırlı iftarlar
Allah kabul etsin, ellerine sağlık canım.patates püreli soslu köfte
pirinç pilavı yaptim bugün
Netten bakmıştım. Oklavayla açılıyordu. Bezin üstünde daha zor olur sankiAslında önce yiyordu son zamanlar bıraktı. Babası gibi etçi olacak sanırım
Sağol canım bezin üstünde açılan mı merak ediyorum bende ama yapabilir miyim bilemedim. Hazır yufkayla yapiverdim. Keşke yese onu da yaparım valla:)
Benimkiler kriz geçiriyor.Ayyyyy evinizde hayırlı olsun canım mutlu günler yaşayın inşallahhh
Cadıya bak sen annesi çokk tatlıııı
Benim kızlar da evde sıkılıyorlar arada dışarıya çıkartıyorum biraz
Aprtmanını önüne filan çıkarmıyor musun canım hiçBenimkiler kriz geçiriyor.
Yok canım. Küçük çok hareketli, büyüğü de tek başına çıkaramam.Aprtmanını önüne filan çıkarmıyor musun canım hiç
Sağol kuzum valla mavi boncuk dağıtıyor bide sağa sola gülüyor sıpaAyyyyy evinizde hayırlı olsun canım mutlu günler yaşayın inşallahhh
Cadıya bak sen annesi çokk tatlıııı
Benim kızlar da evde sıkılıyorlar arada dışarıya çıkartıyorum biraz
Anladım canım benim dediğim oklavasiz çarşaf böreği deniyor ya ondan. Kafayı taktım ona deneyeceğim bir gün:))Netten bakmıştım. Oklavayla açılıyordu. Bezin üstünde daha zor olur sanki
amin canım yine kaldı yemek öylece ohh iyi oluyo ya böyle yarin temizlik günü yemek derdim yokAllah kabul etsin, ellerine sağlık canım.
Seninde ellerine sağlık canimAklıma esti birden yapayım dedim.
Senin de ellerine sağlık canım. Yine marifetini göstermişsin
Canım benim bugün yaptığım börek çarşaf böregiydi.kol böreği diye de geçiyor. Dene canım muhteşem bi tat.bunu benmi yaptım diyorsun.Anladım canım benim dediğim oklavasiz çarşaf böreği deniyor ya ondan. Kafayı taktım ona deneyeceğim bir gün:))
Benimde yemekler kaldı. Yarın temizlik yapmam lazım iyi oldu.öf yap yap bitiyor bu temizlikamin canım yine kaldı yemek öylece ohh iyi oluyo ya böyle yarin temizlik günü yemek derdim yok
Oyyyy yerim onun mavi boncuğunuSağol kuzum valla mavi boncuk dağıtıyor bide sağa sola gülüyor sıpa
Çok haklılar ama biz bile bunaldık onlar napsın bide senin küçükte ayaklı artık zapdetmek ne mümkün
Yine kahvaltı etmedikTeşekkür ederim canım.
Bence kahvaltı değişik olur.
Afiyet olsun. Yine de değişik bir menü olmuşYine kahvaltı etmedik
Lavaslari küçük kucuk doğradım tavuklu tirit yaptık
Az közlenmiş patlıcan vardı onu yağladım
Birde patates kızartması
Merakla bekliyorumAnladım canım benim dediğim oklavasiz çarşaf böreği deniyor ya ondan. Kafayı taktım ona deneyeceğim bir gün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?