• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerine sağlık canım şimdiden. Aşure yi yaparsın sen ❤ bugün bende kısır istiyorum ya biara çok yedik diye ara verdik özlüyorum bulgurun sultanını 😍
Teşekkür ederim canım. Internetten baktım bir tarif. Onu deneyeceğim inşallah.

Eline sağlık şimdiden canım bende ıspanak ıslattım bozulmadan değerlendirmem gerek. Eşim yufka alırsa börek yapacağım değilse yemeğini. Dünden de kaldı yemeğimiz. Kiza da tarhana yaparım herhalde ıspanak yemiyor sıpa:)
Teşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin. Hamur işinde hamaratsın. Geçen el açması denedim. Güzel oldu. Kolay da yapılıyor. Kuzucuk da yer belki ama 😉

Selamun aleykum kızlar. Dolapta sebzelerim var. Onlarla kıymalı yeşil mercimek yemeği yapayım dedim. Yanına da arpa şehriye pilavı 😋😋😋 (inşallah tabiki )
Tatlı olarak da aşure yapmak istiyorum. Bakalım becerebilecek miyim 🤷‍♀️
Şimdiden Allah kabul etsin kızçeler 😘😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Arada bana yap 😁😁

Selamun aleykum kızlar. Dolapta sebzelerim var. Onlarla kıymalı yeşil mercimek yemeği yapayım dedim. Yanına da arpa şehriye pilavı 😋😋😋 (inşallah tabiki )

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Asure dedin beni benden aldin 😍😍 ellerine saglik

Benim menum
tarhana corbasi
Patates kofte kizartma pilav cacik portakalli kek

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ramazanda bolca aşure yapıp bende komşulara vermeyi düşünüyorum girişimde bulunmadım daha ellerine sağlık :))

Benim hala hesapta bişey yok kaç gündür ağır yiyoruz bugün kahvaltı mi etsek diyorum 🙄

Ramazanda bolca aşure yapıp bende komşulara vermeyi düşünüyorum girişimde bulunmadım daha ellerine sağlık :))

Benim hala hesapta bişey yok kaç gündür ağır yiyoruz bugün kahvaltı mi etsek diyorum 🙄
Teşekkür ederim canım.😘😘
Bence kahvaltı değişik olur.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ay aşuRemi dedin😊en sevdiğim tatlı .bende ilerki günlerde düşünüyorum. Bende bugün
Yayla çorbası
El açması peynirli fırında kol böregi
Çilekli yaş pasta var.herkese hayırlı iftarlar

Back