• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim menümde ise şunlar var :halay:
Mercimek çorbası krema kıvamında
İslim kebabı
Pirinç Pilavı
Köroğlu sarması
Milföy hamurundan yapılan tatlı ve aşırı basitt kızlar tavsiye ederim. Hepimize hayırlı iftarlar :KK200:
Hoşgeldin canım. Teşekkür ederiz. Allah kabul etsin. Menü harika bayıldım 😋😋😋😋😋😋

Evet yaptım canım Amin hepimizinkini :)

Bir daha ki sefere hanuruna süt katmayı düşünüyorum daha yumuşak olur sanırım yada üzerine sürdüğüm sosu biraz daha sulu kıvamda sürersem daha yumuşak bir sonuç alırın sanırım :)

Ben kaçırdım siz neler yaptınız bugün
Temizlik 😒😒 iftara bir saat kala bıraktım.

Süt katınca daha mı yumuşak olur ki 🤔

Ben ne güzel dün patatesli peynirli börek yapmışım
Bugün onu yiyecektik eşim ziron ziron diyip tuttu
Gitti yufka aldı rulo şekli kestık fırına süzdük
Sonra tavuk suyu Döktü üstüne kıyma yoğurt salça sosu:)
Börekler yazık oldu ben komşulara vermeyi düşünüyorum 🙄🙄
Sen bilirsin canım. Tabiki verebilirsin. Buzluğa da atabilirsin.

Ellerine sağlık canım şimdiden. Aşure yi yaparsın sen ❤️ bugün bende kısır istiyorum ya biara çok yedik diye ara verdik özlüyorum bulgurun sultanını 😍

Eline sağlık şimdiden canım bende ıspanak ıslattım bozulmadan değerlendirmem gerek. Eşim yufka alırsa börek yapacağım değilse yemeğini. Dünden de kaldı yemeğimiz. Kiza da tarhana yaparım herhalde ıspanak yemiyor sıpa:)

Eline sağlık şimdiden canım bende ıspanak ıslattım bozulmadan değerlendirmem gerek. Eşim yufka alırsa börek yapacağım değilse yemeğini. Dünden de kaldı yemeğimiz. Kiza da tarhana yaparım herhalde ıspanak yemiyor sıpa:)
Ispanakı sevdirmek için temel reisi anlat 😅 çizgi aç bak çok güçlü olacaksın felan de

Back