- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.021
Sağol canım. Bide kızın odasını oğlumun odasına geçirdik. Gece agliyo bensiz korkuyo. Napalım bisüre abisi nin odasında yatsın. Bazasının içini boşalttım tekrar geri doldurdum.dağınıklığı topladım ay nasıl yoruldum.bu arada sütlaç da yaptım. Şekeri katmayı unutuyordum valla son andaSarma bir kaç kişiyle sarılınca zevkli oluyor. Onca sarmayı sarmak tabiki belini ağrıtır. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım
Canım kız öğlen uykusuna yatınca yapıyorum yemekleri:) sarmaları akşam ezanina müteakiben gömdükOoo yemekler simdiden hazir
Afiyet olsun canım. Sarmalar bitti mi
Hemencecik yapmışsınGüzel olmuyor sevmiyoruz öyleneyse hazırladım bile pişircem birazdan ekmekleri
Ayy oruç oruç dünyanin işini yapmışsın. Eline sağlık ciddenSağol canım. Bide kızın odasını oğlumun odasına geçirdik. Gece agliyo bensiz korkuyo. Napalım bisüre abisi nin odasında yatsın. Bazasının içini boşalttım tekrar geri doldurdum.dağınıklığı topladım ay nasıl yoruldum.bu arada sütlaç da yaptım. Şekeri katmayı unutuyordum valla son andaaklıma geldi.oğlum için uzulürdum ya ćocugun canı çekmiş bi yermiş şekersiz
Sağol canım valla çok yoruldumAyy oruç oruç dünyanin işini yapmışsın. Eline sağlık cidden
Bende diyom bu kız niye yazmiyoAyyyyy okuyorum bi türlü yqzmaya forsatım olmadı
Dün
Pirinç çorbası
Döner
Şalgam salata
İçli köfte
Güllaç
Bugün
Köy çorbası
Etli sulu patates
Bulgur pilavı
Salatq
Yoğurt
Dünden güllaç
Afiyet olsun canımCanım kız öğlen uykusuna yatınca yapıyorum yemekleri:) sarmaları akşam ezanina müteakiben gömdük
Ne kadar var iftaraAy şimdide oğlum patates kızartması istiyo
Hazır desen inanırdım kız
Beni periden daha çok sev banane banane peri daha küçük ben daha kiloluyum daha çok ilgiye ihtiyacım var benimKızlar sakin. İkinizi de çok seviyorum
Harika
Atismaya devam ediyordu
1 saatten fazlaNe kadar var iftara
Çok yoruldum yarın yaparım de o zaman. Az kalmış. Biraz dinlen1 saatten fazla
Terazi burcuyum ben. Adaletli davranmak benim işimBeni periden daha çok sev banane banane peri daha küçük ben daha kiloluyum daha çok ilgiye ihtiyacım var benim
Ellerine sağlık canimm
Bende aslanımTerazi burcuyum ben. Adaletli davranmak benim işim
Evet ben küçücügum benim etim ne budum ne asıl beni sevBeni periden daha çok sev banane banane peri daha küçük ben daha kiloluyum daha çok ilgiye ihtiyacım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?