• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerine saglik pizzaaa benmde aklmda da pirasa var dolapta onu pisirecegm bugun paxartesi almstm kotu olmasin .
Yanina ne yapacagma karar vermedim henuz
Dun aksam ramazan pidesi denedim enfes oldu bugun gene yapacagim insallah

Kolay gelsn hepimize

Ellerine saglik pizzaaa benmde aklmda da pirasa var dolapta onu pisirecegm bugun paxartesi almstm kotu olmasin .
Yanina ne yapacagma karar vermedim henuz
Dun aksam ramazan pidesi denedim enfes oldu bugun gene yapacagim insallah

Kolay gelsn hepimize
Teşekkür ederiz canım. Sana da kolay gelsin.
Herkes pide yapıor ben de heveslendim 🤩🤩🤩

Bizde de makarna istedi çocuklar kırmızı mercimek çorbası kıymalı makarna dünden kalan fırında biftek ve geleneksel Ramazan tatlımız dondurma 😋😋😋

Teşekkür ederiz canım. Sana da kolay gelsin.
Herkes pide yapıor ben de heveslendim 🤩🤩🤩
Bende heves ettm yaptim inan bizim firininknden dha guzel severek yedik hergun ugrasamam gercj pek ugrastirici da degilde ara ara yaparim sanirim . Sende dene mutlaka

Hicbir şey bulamazsan makarna çorba yaparsın, ya da bayat ekmek varsa onlarla pizza yaparsın. Ben bayat pidelerle yapacağım
Dün makarnayı bitirdik 🤪
Eşim beye sorayim ne istiyo da ona göre malum kendisi oruç 🤣

Ramazanın başından beri eşime soruyorum, o söyleyince daha kolay oldu. 👍👍👍
Ben kocama sorsam peynirli makarna yahut patats kizartmasi demesi muhtemel . 😀 2 parca sey yetiyor yenmjyor cok bisey ramazanda yaa .

Dun yazdimmi blmiyorum dunkj menum
Mercimek corbasi kuru fasulye pilav sigara boregi hosaf ve pideydi 😍 ama ben corbayla az pide ve az borekle doydm

Ben kocama sorsam peynirli makarna yahut patats kizartmasi demesi muhtemel . 😀 2 parca sey yetiyor yenmjyor cok bisey ramazanda yaa .

Dun yazdimmi blmiyorum dunkj menum
Mercimek corbasi kuru fasulye pilav sigara boregi hosaf ve pideydi 😍 ama ben corbayla az pide ve az borekle doydm
Ramazanda çok yenmiyor ki. Mutlaka ertesi güne kalıyor.
Normalde eşim hiç karışmaz canin nasıl isterse öyle yap der. Ama bu sefer o kadar güzel fikirler verdi ki şaşırdım yani 😂😂😂

Normalde eşim hiç karışmaz canin nasıl isterse öyle yap der. Ama bu sefer o kadar güzel fikirler verdi ki şaşırdım yani 😂😂😂
Fikir vermesi guzel sordugnda da ama yemege ise karisan erkekten hic haz etmem 😀 Allah a sukur bende ne yaparsam yer secmez esim . Sade tavuktan bikmis isyerlernde yiye yiye onu da ya kendimize yapariz kzmla ya ayda yilda esime de yaparsm yiyiverir bisey demez .

Yemek secme isi cok skntili bide ust leveli bahane verenler var Cok sukur o durumda degiliz

Menüler aynı biizm oğlanlar da pizza istedi bugün onlar oruç tutunca canları ne isterse onu yapıyorum daha bir hevesli tutuyorlar ❤️

Belki yanına kendime sebze yapabilirim :))

İşte fairy nin dahil olduğu yemek yarışması bunun için var arta kalan yemekleri değerlendirmek bilginiz olsun C Cay6

Fikir vermesi guzel sordugnda da ama yemege ise karisan erkekten hic haz etmem 😀 Allah a sukur bende ne yaparsam yer secmez esim . Sade tavuktan bikmis isyerlernde yiye yiye onu da ya kendimize yapariz kzmla ya ayda yilda esime de yaparsm yiyiverir bisey demez .

Yemek secme isi cok skntili bide ust leveli bahane verenler var Cok sukur o durumda degiliz
Yok canım, bizde de yemek seçmek yok. Hiç gelemem öyle şeye. 🤣🤣🤣🤣
Boyuna kahvaltı yer o zaman..

Back