• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menüler aynı biizm oğlanlar da pizza istedi bugün onlar oruç tutunca canları ne isterse onu yapıyorum daha bir hevesli tutuyorlar ❤

Belki yanına kendime sebze yapabilirim :))
Maşallah annesi.🤩🤩
Insallah hep böyle hevesli olurlar 🤗🤗🤗

Ayyyyy okuyorum bi türlü yqzmaya forsatım olmadı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Dün
Pirinç çorbası
Döner
Şalgam salata
İçli köfte
Güllaç

Bugün
Köy çorbası
Etli sulu patates
Bulgur pilavı
Salatq
Yoğurt
Dünden güllaç😋😋😋😋
Azda bana gönder bacım 😍

Bakyaaa benimi takip ediyon sen çıkar çabuk takipten😈. Pisi yapcam pisi 💪 aslında fena fikirde değilmiş🥳
Hiç te bile sen beni takip ediyorsun :63: ilk ben geldim bir kerem :63:

Benim kızımda pizza istiyor.yasak kalksin da eşime aldırır ım malzemeleri. Üsendigim halde yaprak sardım.belim koptu ya.hemen erkenden sardım düşünüp iyice Yorulma yım diye😅😅
Bide oğlum bol tarçınlı sütlaç istedi.şimdi kalkıp onu yapayım da akşama soğusun

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. bak senden ustteyim:p
Screenshot_2020-05-02-14-35-35-357_com.android.chrome.jpg

Bugün hepimiz fast food gidiyoruz. 🤩🤩🤩
Kolay gelsin canım.
Kolay gelecekti canım, ekmeği hazır alırım diye düşündüm eşim bulamamış. Ekmeğide bana kaldı 🥵🥵🥵🥵 kendimi yornayacaktım sözde. Oğluma dememiş olsaydım yapmazdım valla 😶

Benim kızımda pizza istiyor.yasak kalksin da eşime aldırır ım malzemeleri. Üsendigim halde yaprak sardım.belim koptu ya.hemen erkenden sardım düşünüp iyice Yorulma yım diye😅😅
Bide oğlum bol tarçınlı sütlaç istedi.şimdi kalkıp onu yapayım da akşama soğusun
Sarma bir kaç kişiyle sarılınca zevkli oluyor. Onca sarmayı sarmak tabiki belini ağrıtır. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım 😘😘

Back