- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.121
- 248
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.941
Kız taşınma için şirket bulamadık desem inanır mısın bide kolileme etme işi komple üstüme kaldıDeme
Çok zor olmuştur sana. Hem virüs ortamında taşınmak ayrı bir zor olmuştur.
Sağol bitanemHayırlı olsun findigim iyi günlerde oturun
Sagol cnmTeşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin. Eşim peynirli istedi peynirli yaptım.
Napalim kuzum hep aynı şeyler ya eve kapandik öyle bildiğin gibi.fistik nasılSağol bitanem
Siz naptınız ben yokken
Çok teşekkür ederim canımGözlerim yerinden oynadı resmen. Bu nasıl bir güzelliktir böyleeline sağlık canım..
YaniiiHazır çıkar sar diye değil mi
SelamlarSelamun aleykum hanımlar. Biraz geç yazdım. Eşim alış veriş yaptı. Onları yıkadık yerleştirdik. Kileri düzelttim derken bu saat oldu. Neyseki az az yemeklerim var. Eşim yanına börek istedi. Onu yaptım. İftara yakın pişiririm. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Şimdiden Allah kabul etsin
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Canım Merhaba ben bugünSelamun aleykum hanımlar. Biraz geç yazdım. Eşim alış veriş yaptı. Onları yıkadık yerleştirdik. Kileri düzelttim derken bu saat oldu. Neyseki az az yemeklerim var. Eşim yanına börek istedi. Onu yaptım. İftara yakın pişiririm. Allah bereket versin
Siz nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Şimdiden Allah kabul etsin
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Bu ramazan ne güzel oldu. Her gün yemek yapmak zorunda kalmıyoruzAfiyet olsun canımbenimde dünden tavuk sote pilav ve corbam var yanına erik hoşafı yaptım bide salât yaparım
Tabi canım. Her yer kapalı.Kız taşınma için şirket bulamadık desem inanır mısın bide kolileme etme işi komple üstüme kaldı
Kolay gelsin canım. O tatlılardan sonraDünden kalma tavuklu pilavım var yanınada yeşil fasulye yaparım diye düşünüyorum :) birde çorba
Mantidünden yemeğim var çorbada dünden kaldı yanina manti yapicam biraz ogluma da mücver var .. yarin icin fasulye islarim kuru fasulye yaparim
Teşekkür ederim canım. Senin de ellerine sağlık. Keyifli olduğun burdan bile belliSelamlar
Kolay gelsın güzel menü :)
Benım bugınki menüm
Tarhana çorbası
Mantar sote
Salata
Şekerpare
Yoğurt
Ooo ellerine sağlık canım.Canım Merhaba ben bugün
Çıtır tavuk
Nohut yemeği
Pirinç pilavı
Salata yapıyorum
Ne böreği yaptın canım yufkadanmı
Ayyy vallahi bide karantinada eşim evdeya ne iyi oldu oyuzdende yemek olmamasıBu ramazan ne güzel oldu. Her gün yemek yapmak zorunda kalmıyoruz
Allah kabul etsin canım
Mutfak da batmıyorAyyy vallahi bide karantinada eşim evdeya ne iyi oldu oyuzdende yemek olmamasıakşama kadar yemek yap yıka biktiriyodu şimdi tek kızıma koyuyorum
Afiyet olsun canimOoo ellerine sağlık canım.
Peynirli börek yaptım. Eşim öyle istedi.
Teşekkür ederim canım. Sahura da kaldı. Sahurda da yeriz,Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?