• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aleyküm selam 😘
Afiyet olsn canım :)

Bizde bugün
Yayla çorbası
Köy tavuğu tadında tavuk haşlama
Makarna vardı 🥰

Ben bugün uzun zamandan sonra eşimin en sevdiği yemeği yapacağım. Lahana sarması:)) en son hamileliğimin son haftalarında yapma gafletinde bulunmuştum. Neredeyse tövbe edecektim bir daha yapmamaya🤣🤣 o lahanayı hazırlaması olmasa sarmak hoşuma gidiyor aslında keşke hazır lahana olsa da sadece sarsak:KK70: yanına birşeyler uydururum zaten ben moladayim tutamıyorum:(

Ben bugün uzun zamandan sonra eşimin en sevdiği yemeği yapacağım. Lahana sarması:)) en son hamileliğimin son haftalarında yapma gafletinde bulunmuştum. Neredeyse tövbe edecektim bir daha yapmamaya🤣🤣 o lahanayı hazırlaması olmasa sarmak hoşuma gidiyor aslında keşke hazır lahana olsa da sadece sarsak:KK70: yanına birşeyler uydururum zaten ben moladayim tutamıyorum:KK43:
Kolay gelsin canım. Sarmalık lahana bulmak da zor. 😒
Bir de normal yapraktan daha çok hoşuma gidiyor sarması. Diğeri ellerimi mahvediyor.

Selamun aleykum hanımlar. Biraz geç yazdım. Eşim alış veriş yaptı. Onları yıkadık yerleştirdik. Kileri düzelttim derken bu saat oldu. Neyseki az az yemeklerim var. Eşim yanına börek istedi. Onu yaptım. İftara yakın pişiririm. Allah bereket versin 😋😋
Siz nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Şimdiden Allah kabul etsin 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
H M H M
Efsun64 Efsun64

Kolay gelsin canım. Sarmalık lahana bulmak da zor. 😒
Bir de normal yapraktan daha çok hoşuma gidiyor sarması. Diğeri ellerimi mahvediyor.
Sağol cnm. Evet lahanada güzel değilmiş eşim pazara yetişemeyince arkadaşına aldırmış o da bilememiş sanırım:)) açarken parçalandı biraz ama yinede oldu gibi..yaprak benim ellerimi de yakıyor ama ben onu sarmasını da yemesini de daha çok seviyorum:)) keşke eşim de onu sevseydi🤭🤭

Sağol cnm. Evet lahanada güzel değilmiş eşim pazara yetişemeyince arkadaşına aldırmış o da bilememiş sanırım:)) açarken parçalandı biraz ama yinede oldu gibi..yaprak benim ellerimi de yakıyor ama ben onu sarmasını da yemesini de daha çok seviyorum:)) keşke eşim de onu sevseydi🤭🤭
Hazır çıkar sar diye değil mi 🤣🤣🤣🤣

Selamun aleykum hanımlar. Biraz geç yazdım. Eşim alış veriş yaptı. Onları yıkadık yerleştirdik. Kileri düzelttim derken bu saat oldu. Neyseki az az yemeklerim var. Eşim yanına börek istedi. Onu yaptım. İftara yakın pişiririm. Allah bereket versin 😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
H M H M
Efsun64 Efsun64
Ellerine sağlık canım. Bende bugün buzluğa attığım kabakları çıkardım onları yapacam

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
H M H M
Efsun64 Efsun64
Kolay gelsn canim neli yaptin boregi bende patatesli borek yapacagim
Mercimek corbasi kurufasulye pilav hosaf menum bu . Ben corba az borek hosafla gecmeyi dusunuyorm bakalm

Hoş geldin canım. 🤩🤩
Bebisle ancak ilgileniliyor.
Ne güzel düşünmüşsün. 😋😋😋
Kolay gelsin. 😘😘😘
Ya sorma kuzum ev aldık eşim 15 gün karantina altında çalışmaya gitti hem bebek hem evin tüm ıvır zıvır işleri üstüme kaldı o gelince apar topar taşındık hala iş güç koşturmaca içindeyim

Kolay gelsn canim neli yaptin boregi bende patatesli borek yapacagim
Mercimek corbasi kurufasulye pilav hosaf menum bu . Ben corba az borek hosafla gecmeyi dusunuyorm bakalm
Teşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin. Eşim peynirli istedi peynirli yaptım.

Ya sorma kuzum ev aldık eşim 15 gün karantina altında çalışmaya gitti hem bebek hem evin tüm ıvır zıvır işleri üstüme kaldı o gelince apar topar taşındık hala iş güç koşturmaca içindeyim
Deme 😳😳
Çok zor olmuştur sana. Hem virüs ortamında taşınmak ayrı bir zor olmuştur.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
ayseMsb ayseMsb
H M H M
Efsun64 Efsun64
Afiyet olsun canım 🥰benimde dünden tavuk sote pilav ve corbam var yanına erik hoşafı yaptım bide salât yaparım😉

Hayırlı olsun findigim iyi günlerde oturun 🥰

Back