Selamun aleykum kızlar. Çocukları eşime devredip biraz uyudum. 🤭🤭🤭
Çocuklar acıkmış. Onlara çorba yapıyorum şimdi. Türlü yapacağım yanına. Belki bulgur pilavı eklerim duruma göre. Çünkü ramazanda çok yenmiyor. Şimdiden Allah kabul etsin kızçeler. 😘😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64 Efsun64
Ellerine sağlık canım. Bende uykusuz ve yorgunum ya bebiş hala uyumadı.
Yemeğim mercimek çorbası,kuru,pirinç pilavı. Yanna esik göğüs istedi bakalım fırsat kalır yapar mıyım 😷😴

Çocuklar acıkmış. Onlara çorba yapıyorum şimdi. Türlü yapacağım yanına. Belki bulgur pilavı eklerim duruma göre. Çünkü ramazanda çok yenmiyor. Şimdiden Allah kabul etsin kızçeler. 😘😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64 Efsun64
Ay cnm bende sabahtan devrettim babaya uyudum. Sonra kalkıp karnını doyurdum, uyuttum geri yattım:)) az önce uyandık😴😴 dünden az yemeğim kaldı yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Dediğin gibi yenmiyor fazla.

Ellerine sağlık canım. Bende uykusuz ve yorgunum ya bebiş hala uyumadı.
Yemeğim mercimek çorbası,kuru,pirinç pilavı. Yanna esik göğüs istedi bakalım fırsat kalır yapar mıyım 😷😴
Rabbim tüm bebeklere huzur versin.
Bence yaptıkların yeter. 😋😋😋

Ay cnm bende sabahtan devrettim babaya uyudum. Sonra kalkıp karnını doyurdum, uyuttum geri yattım:)) az önce uyandık😴😴 dünden az yemeğim kaldı yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Dediğin gibi yenmiyor fazla.
Afiyet olsun canım. Küçük kızım çok erken kalkıyor. Bayağı uykusuz oluyorum 🙄

Esim patates kızartmasi istedi . İlk gun yaptıgım yogurt corbası hala dolapta duruyor bitmedi anam bi tencere yapmisim. Bi tadına bakiym durum göre onuda ısıtirim. Salata da yaparim. Yeter galiba yaa . Cok az yiyo zaten esim .
Dolapta süt var ekşimeden bi tatli yapmam lazim biraz bakiniyim :kk77: ,

Esim patates kızartmasi istedi . İlk gun yaptıgım yogurt corbası hala dolapta duruyor bitmedi anam bi tencere yapmisim. Bi tadına bakiym durum göre onuda ısıtirim. Salata da yaparim. Yeter galiba yaa . Cok az yiyo zaten esim .
Dolapta süt var ekşimeden bi tatli yapmam lazim biraz bakiniyim :kk77: ,
Kolay gelsin canım. Az az ısıtırsan bozulmaz. Bir de konserve yöntemi var. Sıcak sıcak kavanoza döküp ağzını kapattın mı bir hafta dolapta duruyormuş

Afiyet olsun canım. Küçük kızım çok erken kalkıyor. Bayağı uykusuz oluyorum 🙄
Sağol canım. İyi dayanıyorsun sen valla. Ben uykusuzlukta bitiyorum. Bizim normalde sorunumuz olmuyor da bugün gece uyanınca 1bucuk saat falan uyumadı bende yeni yatmiştim. 4 saat falan uyudum. Haliyle sabah kalkamadim.

Kolay gelsin canım. Az az ısıtırsan bozulmaz. Bir de konserve yöntemi var. Sıcak sıcak kavanoza döküp ağzını kapattın mı bir hafta dolapta duruyormuş
Aa bunu yapicam cnm cocuklara corba olmazsa olmuyor 😍 evet az az alip ısıtmıştım hep.tadıda normal içeriz ya , bikere gıda zehirlenmesi yasadim ilk evlendigimde, ondan beridir korkuyorumm 😨

Sağol canım. İyi dayanıyorsun sen valla. Ben uykusuzlukta bitiyorum. Bizim normalde sorunumuz olmuyor da bugün gece uyanınca 1bucuk saat falan uyumadı bende yeni yatmiştim. 4 saat falan uyudum. Haliyle sabah kalkamadim.
Sahura mi kalkamadınız 😔😔😔

Aa bunu yapicam cnm cocuklara corba olmazsa olmuyor 😍 evet az az alip ısıtmıştım hep.tadıda normal içeriz ya , bikere gıda zehirlenmesi yasadim ilk evlendigimde, ondan beridir korkuyorumm 😨
Çok geçmiş olsun canım. Kavanoz yöntemini dene bence. Benim eşim çorba varsa ise giderken çorba içer. O yüzden kalmaz. Kalsaydı ben de yapardım.

Çok geçmiş olsun canım. Kavanoz yöntemini dene bence. Benim eşim çorba varsa ise giderken çorba içer. O yüzden kalmaz. Kalsaydı ben de yapardım.
Tamam canim cok teşekkür ederim bizim evde btek çocuklar içer corbayi:)) eşimde ramazan diye içiyor . kavanoz yontemini yapicam 🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64 Efsun64
Bugün çocuklardan biri oruclu ondan dolayı pizza yapıyoruz sucuklu -kasarli-kiymali-patlican harç hazırladım herkes nasıl isterse öyle yesin diye 😋

Dünden kalan kıymalı taze fasulyem var birde :))

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64 Efsun64
Aleyküm selam :) iyi olmuş dinlenmişsindir inşallah :))

Afiyet olsun yenekler de ne güzel olmuştur :))

Ben de musakka şehriye çorbası fasülye piyazı
Eşime pirinç pilavı bana kavrulmuş makarna sarımsaklı tarhana çorbası yaptım :)

Ben tarhana çorbasını baharatlı acılı ve sarımsaklı seviyorum eşim de domates çorbası gibi baharatsız yapıyor annesi öyle seviyor o kızım hiçbir tarhanayı yemiyor o yÜzden çorba çift

Pilavda da ay günlerdir pirinç yemekten şiştim eşim hep pirinç istiyor ben de makarna yaptım kendime ve anneme Allaha şükür 🤲🤲

Bugün çocuklardan biri oruclu ondan dolayı pizza yapıyoruz sucuklu -kasarli-kiymali-patlican harç hazırladım herkes nasıl isterse öyle yesin diye 😋

Dünden kalan kıymalı taze fasulyem var birde :))
Afiyet olsun canım 😋😋😋
Maşallah sana

Back