Ramazanda kilo alan tek kendimi bilirdim. Etrafımdaki herkes verir ben sanki onların verdiklerini de toplardim. Ama bu sene almayacağım. Almamam gerek. Alacak yer kalmadı zaten🤣🤣
Bir kaç sene önce ramazanda sadece iftar yapıyordum. O kadar kısaydı ki sahur vakti acıkmıyordum. O zaman bile kilo verememiştim 🤦‍♀️

Bir kaç sene önce ramazanda sadece iftar yapıyordum. O kadar kısaydı ki sahur vakti acıkmıyordum. O zaman bile kilo verememiştim 🤦‍♀️
Yanlız değilsin. Hayatımda sadece 1 ramazanda kilo verdim. O zamanda ilaç kullanıyordum. İftar sahur hiçbir şey yiyemiyorum. Diğerlerinde hep aldım. Bu sene en azından sabit kalmayı umuyorum.🤭

Yanlız değilsin. Hayatımda sadece 1 ramazanda kilo verdim. O zamanda ilaç kullanıyordum. İftar sahur hiçbir şey yiyemiyorum. Diğerlerinde hep aldım. Bu sene en azından sabit kalmayı umuyorum.🤭
Ben de yaa, inşallah 🤲🤲

Aklımda hamur işi vardı ama aklıma topalak ćorbasi geldi.hem oğlum çok sever eşim pek sevmez.dolapta da hamuru vardı çıkardım çözünsun yuvalicam. Evde ekmek kalmamış. Ekmek yaptım şimdi tepside mayalandırıyorum bayağı kabarmislar.2 ölçek yaptım ekmeği eşimle oğlum ekmeği bayağı yiyorlar.dünden pastam da var.yarın içli köfte yapıcam.biraz öncede içini pişirdim. Yarına donsun diye.
Yarın ki menümüz aynıymışşl😘😘😘

Gerçi dedim ki az önce. Bu kız çok güzel yemek yapıyor zayıf olmayabilir 😃
Hareketsizlikten maalesef. Okul zamanı çok aktiftim. Ama evlen çoluk çocuğa karış evde otur derken kilo aldı başını gitti. Yürüyüş yaptığım zaman o kadar güzel kilo veriyorum ki. Çocukları emanet edebileceğim kimse yok

Dün akşam menüye son anda pilav eklemiştim.yanına bugün oğlum için fırında kanat bizim için tavuk kuşbaşı kavurma eklendi bugün. Çorbam da var. Tatlı ve dondurma da dünden kaldı hepimize afiyet olsun

Sagol canım benim.bende içli köftenin Bulgurun ısladım. Birazdan yogururum. Kıymasınıda dışarı çıkardım.yanına ayran yaparım. Biraz karalahana var onu dograrim. Yarın salata malzemesi ve yeşillik almam lazım.

Selam kolay gelsn hepinize ben dun yaptim yemek ama yazmayi unuttum heralde

Tarhana corbasi etli patlican musakka pirinc pilavi var havuc tarator yapacagim yanina da aksama kdr da yatis 🤣🤣 dun evi supurdum toz aldim banyoyu temzledm dus aldm . Yeter
Allah kabul etsin canım. Ben de uyuyayım biraz. Küçük kızım uyutmuyor. Nedense çok halsizim yaa. Normal ev ilerini yapınca bile acayip yoruluyorum.

Back