Ramazanda kilo alan tek kendimi bilirdim. Etrafımdaki herkes verir ben sanki onların verdiklerini de toplardim. Ama bu sene almayacağım. Almamam gerek. Alacak yer kalmadı zaten
Bir kaç sene önce ramazanda sadece iftar yapıyordum. O kadar kısaydı ki sahur vakti acıkmıyordum. O zaman bile kilo verememiştim

Bir kaç sene önce ramazanda sadece iftar yapıyordum. O kadar kısaydı ki sahur vakti acıkmıyordum. O zaman bile kilo verememiştim
Yanlız değilsin. Hayatımda sadece 1 ramazanda kilo verdim. O zamanda ilaç kullanıyordum. İftar sahur hiçbir şey yiyemiyorum. Diğerlerinde hep aldım. Bu sene en azından sabit kalmayı umuyorum.

Yanlız değilsin. Hayatımda sadece 1 ramazanda kilo verdim. O zamanda ilaç kullanıyordum. İftar sahur hiçbir şey yiyemiyorum. Diğerlerinde hep aldım. Bu sene en azından sabit kalmayı umuyorum.
Ben de yaa, inşallah

Yarın ki menümüz aynıymışşl

Gerçi dedim ki az önce. Bu kız çok güzel yemek yapıyor zayıf olmayabilir
Hareketsizlikten maalesef. Okul zamanı çok aktiftim. Ama evlen çoluk çocuğa karış evde otur derken kilo aldı başını gitti. Yürüyüş yaptığım zaman o kadar güzel kilo veriyorum ki. Çocukları emanet edebileceğim kimse yok

Selamun aleykum kızlar. Çocukları eşime devredip biraz uyudum.
Çocuklar acıkmış. Onlara çorba yapıyorum şimdi. Türlü yapacağım yanına. Belki bulgur pilavı eklerim duruma göre. Çünkü ramazanda çok yenmiyor. Şimdiden Allah kabul etsin kızçeler.

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
H M
Efsun64

Dün akşam menüye son anda pilav eklemiştim.yanına bugün oğlum için fırında kanat bizim için tavuk kuşbaşı kavurma eklendi bugün. Çorbam da var. Tatlı ve dondurma da dünden kaldı hepimize afiyet olsun

Sagol canım benim.bende içli köftenin Bulgurun ısladım. Birazdan yogururum. Kıymasınıda dışarı çıkardım.yanına ayran yaparım. Biraz karalahana var onu dograrim. Yarın salata malzemesi ve yeşillik almam lazım.

Selam kolay gelsn hepinize ben dun yaptim yemek ama yazmayi unuttum heralde

Tarhana corbasi etli patlican musakka pirinc pilavi var havuc tarator yapacagim yanina da aksama kdr da yatis dun evi supurdum toz aldim banyoyu temzledm dus aldm . Yeter
Allah kabul etsin canım. Ben de uyuyayım biraz. Küçük kızım uyutmuyor. Nedense çok halsizim yaa. Normal ev ilerini yapınca bile acayip yoruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…