- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.661
Hamur işi yapsan ama ne yapsanBugün eşim iftara yakın ise gidecek bizle Yemicek.çocuklara ne yapsam düşünüyorum. Allah afetsin çok tavuk yaptım yiyesimde gelmiyor artık. Dün eşimde dedi hergün tavuk yapiyonevde sebze kalmadı .bakliyat ta fazla sevmez oğlum oruç şimdi sevmediği yemeği yapmayayım.öf dünden beri düşünüyor um.akşama ne yapsammmmmmmm
Dün türlü yapacaktın. Bugün yapBende napicam hic bilmiyorum ya dünden yogurt corbasi ceyrek tencere bulgurla az bise tavuk var. Sanirim bi sulu yemek yeterli olur da ne yapsam
Çorbam var fırında tavuk pattes düşünüyorumSelamun aleykum kızlar.
Çorbam var. Yanına da etli bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum. Rabbim bereket versin
Hepimize afiyet olsun
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Ne kalmış şunun surasindaÇorbam var fırında tavuk pattes düşünüyorum
Son 29
Çocuklar dışardan sipariş istiyor iki gündür ama ne yapacağız aklımda bişey yokSelamun aleykum kızlar.
Çorbam var. Yanına da etli bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum. Rabbim bereket versin
Hepimize afiyet olsun
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Allah iyiliğini versinÇorbam var fırında tavuk pattes düşünüyorum
Son 29
Allah kabul etsin canım. Siz bilirsiniz ama bu dönemde dışardan yemezler iyi olur.Çocuklar dışardan sipariş istiyor iki gündür ama ne yapacağız aklımda bişey yokdün hepimiz orucluyduk bugün esimle ben
Oyuzden lüks şeyler istemezler
Evet orası öyle ama istedikleri şeyleri evde çok denedim tutmuyor bugün de oruç tutmadiklaei için sipariş etmeyeceğim derim olur biterAllah kabul etsin canım. Siz bilirsiniz ama bu dönemde dışardan yemezler iyi olur.
Yarın oruç tutarlar görürsünEvet orası öyle ama istedikleri şeyleri evde çok denedim tutmuyor bugün de oruç tutmadiklaei için sipariş etmeyeceğim derim olur biter
Yazmıştım canım dünkü yemeklere devam... tatlıda baklavanın yerini şekerpare aldıSelamun aleykum kızlar.
Hepimize afiyet olsun
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Yok kuzu tutmuyom ama gün sayıyomAllah iyiliğini versin
Tutmuyorsun değil mi
Eline sağlık canım. Dondurma için açık yer yoktu galiba.Yazmıştım canım dünkü yemeklere devam... tatlıda baklavanın yerini şekerpare aldı
Tatlıcıları da açmışlarBenzinlikler açık olacaktı
Tutmayınca sahur ve iftar hazırlamak da gün saydırıyorYok kuzu tutmuyom ama gün sayıyom
Onu bilmiyordum. İyi olmuş o zaman.Tatlıcıları da açmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?