- 8 Nisan 2017
- 56.994
- 300.775
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.381
Bolca yaprak saracağız başka biseye gerek yok sanırımSelamun aleykum kızlar. Evin işini hallettim. Sonra telefonu alayım elime dedim. Hafta sonları yapmayınca kalıyor bütün işler
Bu arada nasılsınız?
Dünkü yemekler bugün yeter. O yüzden
Menüleri alalım kızlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Çok zevkli olur kız papaza çevirip elimden bu geliyor deseydinOhhhhh rahatsın bugün
Bizde kayınvalidemle kaşlarımız aldık biraz bakım yaptım kayınvalidemin saçını kestimilk elime makas alışımmm
Akşama menü kayınbabamdan mangal yakacak
Oh rahatsın.evin temiz yemeğin varSelamun aleykum kızlar. Evin işini hallettim. Sonra telefonu alayım elime dedim. Hafta sonları yapmayınca kalıyor bütün işler
Bu arada nasılsınız?
Dünkü yemekler bugün yeter. O yüzden
Menüleri alalım kızlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Oh nefisOhhhhh rahatsın bugün
Bizde kayınvalidemle kaşlarımız aldık biraz bakım yaptım kayınvalidemin saçını kestimilk elime makas alışımmm
Ahahhaahahha yok kız kaynanam iyidir yapamam öyleÇok zevkli olur kız papaza çevirip elimden bu geliyor deseydin
Ohhhhh afiyet olsunOh rahatsın.evin temiz yemeğin varbiberli ekmek yaptım ben.kızımda pasta istedi ıslak kek yaptım aynı yaş pasta gibi olmuş zaten
Hahahahaha güzel oldu kız önleri usun arkayı kısa yaptım tabiki modeli netten izledikHayırlı gelin kaynanasının saçını başını yolmuş
Eline sağlık canım. Nasıl oldu bari?
Ben de esime kstirdim sacimiOhhhhh rahatsın bugün
Bende yaptim senin tariften tabisiiiOh rahatsın.evin temiz yemeğin varbiberli ekmek yaptım ben.kızımda pasta istedi ıslak kek yaptım aynı yaş pasta gibi olmuş zaten
Canım senin güzelliklerin uykuya ihtiyacı yoktur. Benim çirkin kızın çok uyuması lazım değilse başımıza kalacakAfiyet olsun kofteciklerin
Valla cok hakisin. Yemek yapmayınca mutfak tezgahı da batmıyor
Keşke benimkiler de uyusa ben de uyurum
İyi akşamlar canım..Ben de esime kstirdim sacimi
Bu arada aksamustu agrim azaldi baya bende karnibahar pisirdim eristemin yanina . Cay yanina diye de islak kek yaptim esim evde 2 gun yenir
Hepinize iyiaksamlar
Sorma benim 13 gun gecikti dusun ne hale gelmstm sukur ki oldu da rahatladm herseyn bi duzeni var yaaa aksama kdr bende baya agri cektim ama olsunİyi akşamlar canım..
Bende diyorum kesiver diye kesmiyoraynı acıdan bende çekiyorum. Belim koptu kopacak o derece..
Ben yapardım vallaAhahhaahahha yok kız kaynanam iyidir yapamam öyle
Ben deBolca yaprak saracağız başka biseye gerek yok sanırım
Ellerine sağlık canım.Oh rahatsın.evin temiz yemeğin varbiberli ekmek yaptım ben.kızımda pasta istedi ıslak kek yaptım aynı yaş pasta gibi olmuş zaten
Ben de olsam ben de üşenirdimBir sürü yaprağım var ama sarmaya üşeniyorum
Afiyet olsun canım.Kaynanamlar mangal yakmıştı. Çocuklara mercimek çorbası yaptım sadece
Oo ellerine sağlık canım.Ben de esime kstirdim sacimi
Bu arada aksamustu agrim azaldi baya bende karnibahar pisirdim eristemin yanina . Cay yanina diye de islak kek yaptim esim evde 2 gun yenir
Hepinize iyiaksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?