Çok teşekkür ederim ben ilk evlendiğim zamanlar denemiştim bir daha yapmadım sanırım en önemli noktası mayalanması ilk fırsatta deniycem

Çok teşekkür ederim ben ilk evlendiğim zamanlar denemiştim bir daha yapmadım sanırım en önemli noktası mayalanması ilk fırsatta deniycem
Aynen öyle kuzum iyi mayalancak :) ben beze haline getirdiğim zaman bile durduğu yerde iki katı oluyordu beze devam ediyordu kabarmaya
.ha bazen benimde olmayası tutuyor az kabarıyor falan olduğu kadar oluyor yine
Sen sık sık yap hem pratik olur zamanla neyi eksik nasıl olmalı anlayabiliyosun
Bende deneye deneye öğrendim yemek yapmayı falan bilmiyodum evlendiğim zaman

Sağol teyzelerin bitanesi

Ben bugün kolaya kaçtım ya. Kepek ekmeğine kekikli domatesli tost yaptım, yumurta haşladım üzerine biraz zeytinyağı ve pulbiber koydum. Bir de çay demledim, yeter napiyim. Yarına naparım bilmiyorum artık, diyette olunca yemek bulmak da zor. Ton balıklı salata yaparım belki.

Etiketlemeyi yapamadım yaaa ben bugün medcmek çorbası ile makarna düşünüyorum kızlar . Becerebilsem etiket yapıcaktım da olmuyoo
Ossuuuunnn biz etiket etmişsin gibin yaparız

Etiketlemeyi yapamadım yaaa ben bugün medcmek çorbası ile makarna düşünüyorum kızlar . Becerebilsem etiket yapıcaktım da olmuyoo
bosver bugunluk boyle olsun
bugunku menum firinda sebzeli tavuk
pilav salata ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…