Valla bilmiyom canım hangi konuya ne yazdı hiç bilgimde yok :)

Afiyet olsun süt olsun yarasın teyzesinin kuzusuna😘

Kuzum herkez aynı yapıyodur muhtemelen bişeyi yok aslında ama söyliyeyim 😊
Un ,ılık su, yaş yada kuru maya (ben kuru maya kullandım) birazda tuz
Önce mayayı ılık su ile karıstırdım sonra yoğurmaya başladım yani yumuşak hafif ele yapışan bir hamur oldu.dinlenmeye bıraktım yarım saat sonra bikez açtım baya kabarmış tekrar yoğurup tekrar kapattım ağzını 1 saat kadar dinlendirdim baya kabarmıştı yine sonra yapmaya başladım. Ben genelde böyle yapıyorum canım.:KK66:
farklı yapanlarda vardır belki bazıları mayasız yapıyor yoğurt falanda koyuyorlar
Çok teşekkür ederim ben ilk evlendiğim zamanlar denemiştim bir daha yapmadım sanırım en önemli noktası mayalanması ilk fırsatta deniycem 😊😊

Çok teşekkür ederim ben ilk evlendiğim zamanlar denemiştim bir daha yapmadım sanırım en önemli noktası mayalanması ilk fırsatta deniycem 😊😊
Aynen öyle kuzum iyi mayalancak :) ben beze haline getirdiğim zaman bile durduğu yerde iki katı oluyordu beze devam ediyordu kabarmaya😊
.ha bazen benimde olmayası tutuyor az kabarıyor falan olduğu kadar oluyor yine😂
Sen sık sık yap hem pratik olur zamanla neyi eksik nasıl olmalı anlayabiliyosun
Bende deneye deneye öğrendim yemek yapmayı falan bilmiyodum evlendiğim zaman😊

Valla bilmiyom canım hangi konuya ne yazdı hiç bilgimde yok :)

Afiyet olsun süt olsun yarasın teyzesinin kuzusuna😘

Kuzum herkez aynı yapıyodur muhtemelen bişeyi yok aslında ama söyliyeyim 😊
Un ,ılık su, yaş yada kuru maya (ben kuru maya kullandım) birazda tuz
Önce mayayı ılık su ile karıstırdım sonra yoğurmaya başladım yani yumuşak hafif ele yapışan bir hamur oldu.dinlenmeye bıraktım yarım saat sonra bikez açtım baya kabarmış tekrar yoğurup tekrar kapattım ağzını 1 saat kadar dinlendirdim baya kabarmıştı yine sonra yapmaya başladım. Ben genelde böyle yapıyorum canım.:KK66:
farklı yapanlarda vardır belki bazıları mayasız yapıyor yoğurt falanda koyuyorlar
Sağol teyzelerin bitanesi 😘

Ben bugün kolaya kaçtım ya. Kepek ekmeğine kekikli domatesli tost yaptım, yumurta haşladım üzerine biraz zeytinyağı ve pulbiber koydum. Bir de çay demledim, yeter napiyim. Yarına naparım bilmiyorum artık, diyette olunca yemek bulmak da zor. Ton balıklı salata yaparım belki.

Etiketlemeyi yapamadım yaaa :KK70:ben bugün medcmek çorbası ile makarna düşünüyorum kızlar . Becerebilsem etiket yapıcaktım da olmuyooo_O
Ossuuuunnn biz etiket etmişsin gibin yaparız😂

Etiketlemeyi yapamadım yaaa :KK70:ben bugün medcmek çorbası ile makarna düşünüyorum kızlar . Becerebilsem etiket yapıcaktım da olmuyooo_O
bosver 😁 bugunluk boyle olsun
bugunku menum firinda sebzeli tavuk
pilav salata ayran

Back