Dün akşamdan canım döner çekti. Eşim gelirken yaptıracak 🤣🤣 bu arada hastalığımızın Türkçe karşılığı larenjit oluyormuş, bütün gece okudum durdum. 😫😫😫
Larenjit de çok değişik bir sesle öksürük olur ama sanki sizi çok korkutmuşlar. Burada serum ventolin verince bayağı bir rahatlatıyor. Öksürük sesi düzeliyor. 🤔

Selam kızlar

Benimde dünden tavuğum var biraz
Yanına ilikli pirinç çorbası yaptım

Bi de profiterol yapıyorum

Eşim yok bugün geçiştirecez😜😜😜
Banada gönder profiterol:kk77:

Kuru fasulyenin pilavı bitti dün gece:21:
Kurunun yanina bir salata bugünü de rahat geçireceğim inşallah. Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane tatlım hadi bugün sen de iyisin :KK60:
Dünkü yemekler hayat kurtarıyor. 😁
Kız üç gün kuru fasulye, yazik
adama :KK70: :KK70: :KK70:
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane senin çocuğun mu kolu kırılmisti canım
13 gün oldu. Bir hafta daha alcida kalacak, inşallah tamamen iyileşir 🤲🤲🤲
Selam kızlar

Benimde dünden tavuğum var biraz
Yanına ilikli pirinç çorbası yaptım

Bi de profiterol yapıyorum

Eşim yok bugün geçiştirecez😜😜😜
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık. 😍😍😍
Ohh iyisin😍 şimdi bi pişi hamuru Yoğurdum dinlenmeye bıraktım bugün bu tarz yicez dün eşimin canı istemiş yapayım dedim:)
Oo ellerine sağlık canım. 😋😋😋
Benimki de istiyor da bebiş yağın etrafında dolaşırken çok zor oluyor yaaa :(

Benimki de istiyor da bebiş yağın etrafında dolaşırken çok zor oluyor yaaa :KK43:
İnşallah iyileşsin bir an önce

Benimki de istiyor da bebiş yağın etrafında dolaşırken çok zor oluyor yaaa :KK43:
Aman aman yaparsan çok dikkat et balım Allah korusun .bende yaparken biraz büyük acıyorum bitane kızım yerde kalıp basıyor sonra pişiriyorum onunkini o ona dalarken hem yapıp bir yandan pişiriyorum.

Aman aman yaparsan çok dikkat et balım Allah korusun .bende yaparken biraz büyük acıyorum bitane kızım yerde kalıp basıyor sonra pişiriyorum onunkini o ona dalarken hem yapıp bir yandan pişiriyorum.
Benimki özellikle ocagin altına giriyor :olamaz:
Oyalama hak getire

Back